După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 18 iulie 2016

AUTOPORTRET: Familia Gicu & Emima Stan

Fratele Gicu este pastorul bisericii încă de la întemeierea ei (1990), iar sora Emima profesoara de muzica și religie

Cea mai importanta decizie:
  • „M-am nascut într-o familie de credincioși, fiind cel mai tînar din cei zece copii. Modelul ce l-am avut în parinții mei, cât și partașiile cu biserica, și-au lasat amprenta asupra vieții mele, determinîndu-ma sa cercetez și sa aprofundez învațatura Sfintelor Scripturi. În toamna anului 1968, am ajuns în Turda. Prin oamenii credincioși, cât și prin mesaje profetice, Dumnezeu a făcut lumina în mintea mea, înțelegând ca Isus este Mântuitorul pe care Tatal Ceresc L-a rânduit sa fie și Salvatorul meu. În acea vreme, mi-am deschis inima, primindu-L pe El ca Mântuitor și Domn al vieții mele. Bucuria mântuirii m-a împlinit, așa ca, împreuna cu alți doi tineri și cu fratele pastor, în seara zilei de 11octombrie (1971), ne-am dus la râul Arieș unde am depus marturia cugetului meu curat, încheind legamântul cu Domnul în apa botezului. Tot în aceeași perioada, Domnul a depus marturia în dreptul meu, botezându-ma cu Duhul Sfânt” (fratele Gicu)
  • „Înca din tinerețe, obișnuiam sa merg la seri de rugaciune. Pe 26 iunie 1971, am fost botezata de Domnul Isus cu Duhul Sfânt. Îl cautam pe Domnul cu ardoare, iar studiul Scripturii și cântarea au fost pasiunile mele. Am terminat Liceul de Muzica din Cluj (1975) și, în vara aceluiași an, am încheiat legamânt cu Isus în apa botezului.” (sora Emima)

Un gând pentru biserica BETEL:

  • „Mă rog Domnului ca atunci când se va deschide Cartea Vieții și din ea se vor citi numele celor mântuiți, niciunul din cei ce-au fost, sunt sau vor fi membri în biserica BETEL, sa nu lipsească! Dumnezeu sa va binecuvânteze!” (fratele Gicu)
  • “Dumnezeul nadejdii sa va umple de toata bucuria și pacea, pe care o da credința, pentru ca, prin puterea Duhului Sfânt, sa fiți tari în nadejde! (Romani 15:13)” (sora Emima)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.