După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 16 iunie 2016

Știri pe surse.ro: Corlățean se implică în protecția familiilor de români din străinătate, care își pierd abuziv copiii

Senatorul Titus Corlățean a susținut, miercuri, un discurs de la tribuna Senatului României despre ce ar trebui sa facă statul român pentru protecția familiilor de români din străinătate, care își pierd abuziv copiii. 

Declarația vizează „propuneri concrete de natură instituțională, menite să conducă la realizarea unor mecanisme instituționale de sprijin pentru familiile de români din străinătate, care pot traversa astfel de situații nefericite, mecanisme care astăzi lipsesc”.


Domnule președinte, Doamnelor și domnilor senatori,

Drama cunoscută a familiei Bodnariu din Norvegia, ai cărei copii au fost răpiți abuziv de o instituție abuzivă a statului norvegian și care a generat o reacție de protest, dar și de solidaritate fără precedent din partea românilor și a bisericilor creștine din țară și străinătate, a devoalat o situație dramatică din păcate mult mai largă. 

Multe alte familii de români sunt de-a dreptul abuzate, tratate surprinzător, de state occidentale cu vechi tradiții democratice drept imigranți și ființe de mâna a doua cărora, sub diferite pretexte, le sunt luați copiii și încredințați unor cupluri de autohtoni, mult mai bine înzestrate, în opinia lor, să primească, să crească și să educe copiii altora. Primind și alocațiile generoase de la statul în cauză, în același timp.

Și chiar dacă istoria familiei Bodnariu a cunoscut un final fericit, datorită solidarității creștine a românilor și credinței în Bine și Dreptate a părinților, printr-o decizie a unei instanțe administrative norvegiene, acest lucru a arătat în același timp slăbiciunea, dezinteresul și lipsa de sensibilitate a statului român, a actorilor săi politici și instituționali de primă linie față de drama trăită de o familie minunată. Cu excepția Parlamentului României și a MAE/ambasadei României la Oslo, Președintele României, Prim- ministrul, guvernul, au fost foarte discreți, dacă nu inexistenți, în eforturile de sprijinire a familiei Bodnariu. Cei pe care i-am numit poartă rușinea de a nu fi, nici măcar, salutat eliberarea celor cinci copii și întoarcerea lor la părinți.

Continuarea pe www.stiripesurse.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.