După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 30 iunie 2016

✉ Scrisoare misionară: Liviu şi Amalia Acatrinei, Peru

Dragii noștri,

         Pentru că nu am reușit să răspundem în mod personal tuturor celor care ne-ați scris, așa cum ne‑am fi dorit, vă scriem acest e-mail dându-vă câteva detalii despre starea mea de sănătate.

           După trei săptămâni de stat în Lima și de mers aproape zilnic la doctori, după zeci de analize făcute (până acum am făcut mai bine de 40 de analize de toate tipurile), câteva ecografii și o rezonanță magnetică, lucrurile sunt încă neclare. Când credeam că analiza următoare ne-ar putea apropia mai mult de stabilirea unui diagnostic, lucrurile deveneau mai neclare și ridicau alte semne de întrebare. Așa se face că în momentul acesta nu avem încă un diagnostic clar. Săptămâna viitoare urmează să fac și alte câteva analize și proceduri mai speciale, care ar putea clarifica lucrurile (cel puțin în parte, sperăm noi). Majoritatea doctorilor care m-au văzut până acum îmi spun că noi, europenii, fiind rasă albă, suntem predispuși la tot felul de boli autoimune declanșate de mediul acesta tropical, în care trăim.

           Fiecare zi e o provocare. Durerile care, de obicei, îmi dispăreau complet după 8-10 zile. De data aceasta nu au mai trecut și am stat mai mult la pat.  Deși unele zile sunt mai ușoare decât altele, în momentele de multă durere mă simt epuizată și fizic și emoțional.

            De aceea vă mulțumim din inimă celor care ne-ați scris, ne-ați încurajat, v-ați interesat de noi și v-ați rugat pentru noi.Vă suntem foarte recunoscători! Tatăl Ceresc să vă răsplătească fiecăruia! El poate să o facă și știm că o va face.

            Mulțumim mult celor ce ne susțineți financiar. Toate cheltuielile pe care le implică aceste analize și șederea noastră în Lima. Momentan am închiriat o cameră în casa unei sore pe care o cunoaștem, însă nu avem aragaz și mașină de spălat, așa că trebuie să mergem la biroul misiunii să gătim (după ora 18:00, când se termină programul de lucru) sau să spălăm.
          
            Cum sunt analize speciale și destul de rare, nu le putem face la clinica unde avem asigurare și unde beneficiem de o anumită reducere, așa că trebuie să mergem în alte clinici sau laboratoare extrem de scumpe. Mulțumim lui Dumnezeu că a avut grijă ca până acum să reușim să acoperim toate aceste analize, deși am cheltuit mult mai mult decât ne-am fi imaginat.

            Mulțumim lui Dumnezeu pentru credința puternică pe care ne-o menține în suflet, că El este în controlul tuturor lucrurilor. Îi suntem recunoscători și pentru că ne-a călăuzit înspre medici care să își dea tot interesul să găsească o cauză a durerilor și o soluție pentru ele.

            Avem nevoie să continuați să vă rugați pentru noi. Rugați-vă ca Dumnezeu să ne călăuzească pas cu pas în deciziile pe care le avem de luat zilnic, pentru Mati și Debi, care sunt și ei afectați de toate schimbările pe care această situație ne obligă să le facem și pentru mine, să pot duce aceste dureri cu răbdare și să nu disper.

            Dumnezeu să vă ajute și pe voi în problemele cu care vă confruntați. Harul Său să ne însoțească pe toți în aceste lupte ca să putem fi mai mult decât biruitori și purtați de El în carul Lui de biruință, ca să putem răspândi în orice loc mireasma cunoștinței Lui.

            Cu multa recunoștință,
        Amalia, din partea familiei

Familia Acatrinei este membră a Bisericii Creştine după Evanghelie, nr. 4 din Iaşi. Au plecat în Peru pe termen lung în anul 2007 şi şi-au început lucrarea în tribul Asheninka, alături de familia Dumitru, tot misionari români. Sunt implicaţi în lucrarea de plantare de biserici a misiunii Segadores şi scopul lor este să ducă Evanghelia celor care nu au avut niciodată posibilitatea să audă despre Dumnezeu.


liviu_aca@yahoo.com
amy11_grace@yahoo.com
Dacă doriţi să susţineţi şi financiar lucrarea familiei Acatrinei în Peru sunt deschise următoarele conturi:

RON RO78BRDE240SV68334902400
USD RO46BRDE240SV75299172400
EUR RO22ERDE240SV87247142400

BRD, Agenţia Dimitrie Mangeron, Şos. Naţională, nr.55, Iaşi

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.