După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 24 mai 2016

Ziarul Românesc.net: Protest pentru susținerea lui Florin Barbu. „Copiii români nu sunt de vânzare încă de la Războiul de Independență!”

Un protest organizat la Londra pentru susținerea lui Florin Barbu și a dreptului său de a-și crește copiii va avea loc la Londra, pe 28 mai. Cei care doresc să participe o pot face de la ora 13.00, în fața reședinței premierului David Cameron, din centrul orașului, 10 Downing Street. Organizatorii spun că va fi înmânată și o petiție către autoritățile britanice cu privire la caz.

„Copiii români nu sunt de vânzare încă de la Războiul de Independență!
Trebuie sa fim solidari cu tatăl copiilor, care săracul este în aceste momente în fața Curții Europene pentru Drepturile Omului. Este într-o stare deplorabilă, a rămas fără surse financiare datorită procesului lung și anevoios.
Am început să trimit petiții la președintele României, la președintele Comisiei Europene, Ambasada Germaniei, europarmanetarului Renate Weber, către toate ambasadele țărilor europene din UK, MAE România, Biserica Ortodoxa Român”, ne-a declarat Alex Ostafe, organizatorul protestului. Mai multe amănunte găsiți pe pagina de Facebook a protestului.
Continuarea pe www.ziarulromanesc.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.