După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 29 mai 2016

Întâlnire specială pentru femei la Biserica Harvest Arad

În această primăvară, din cauza multor evenimente importante, am tot amânat întâlnirile special dedicate doamnelor şi domnişoarelor, dar… de data aceasta vom avea una foarte specială. Am reuşit să prindem un loc în programul foarte încărcat al unei vorbitoare de excepţie, Kim Meeder, care ne-a inclus în turneul ei din Europa. Prin urmare, evenimentul va avea loc miercuri seara (1 iunie), începând cu ora 18:00. Te încurajăm să îţi rezervi de pe acum acea seară în calendar, fiindcă nu doar povestea de viaţă a acestei persoane este unică, ci şi modul în care a lucrat Dumnezeu, în circumstanţele dificile ale vieţii ei.
Kim are o lucrare cu totul deosebită. Când a fost mică a suferit o traumă foarte mare şi ce a salvat-o şi vindecat-o a fost Isus… printr-un cal pe care îl primise în dar. Împreună cu soţul ei au acum o fermă în care aduc cai maltrataţi şi abuzaţi, punându-i din nou pe picioare. Ce fac ei cu aceşti cai? Aduc copii traumatizaţi care petrecând timp pe lângă cai, încep să se vindece. În acelaşi timp, Îl prezintă şi pe Cristos ca Cel care îi poate vindeca. E o lucrare neobişnuită, dar cu totul specială fiindcă aceste animale simt emoţiile omului şi se conectează cu ei. Kim va vorbi despre zdrobire fiindcă ea lucrează cu oameni şi animale zdrobite, fiind o expertă în acest subiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.