După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 26 mai 2016

Diaspora Românească.ro: Revoluția românilor din UK: „Dați-ne copiii înapoi!”

EFECTUL BODNARIU. Cazuri similare cu al familiei Bodnariu din Norvegia au ieșit la iveală în ultima perioadă în UK. Părinții rămași fără copii și fără speranțe de a-i vedea înapoi acasă, au rupt tăcerea și au dezvăluit coșmarul prin care au trecut și pe care încă îl mai trăiesc. Este cazul Andreei Sutton Brădeanu și al lui Florin Barbu. Pentru sprijinul acestora și al tuturor părinților români cărora li s-au luat abuziv copiii de către serviciile sociale britanice, a fost inițiat un protest în centrul Londrei! „Nu fiți indiferenți, oricăruia i se poate întâmpla asta”, a transmis Florin Barbu de la Strasbourg, cel care se află acolo de mai multe zile în greva foamei!
Sâmbătă 28 mai, românii din Londra sunt așteptați în Downing Street, Londra, SW1A, începând cu ora 13.00. Aici va avea loc un protest în care sunt așteptați toți românii solidari cu părinții care se luptă să-și recupereze copii luați de autoritățile britanice și dați unor familii englezești. Asta în cel mai bun caz! Florin Barbu n-a avut acest „noroc” și o judecătoare din UK a stabilit că locul fetiței și al băiețelului lui nu este alături de tată sau de mamă, ci alături de doi homosexuali! După ce a epuizat toate căile legale de atac împotriva acestei decizii, acesta se află acum în a IX-a zi de grevă a foamei la Strassboug, lângă sediul Curții Europene a Drepturilor Omului.
Continuarea pe www.diasporaro.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.