După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 29 mai 2016

Cristian Ionescu – Guvernul (în general) se dovedește a deveni un monstru periculos (întotdeauna)

Cazurile de răpire a copiilor din familii de către guvernele occidentale prin serviciile sociale desemnate, din ce în ce mai multe la număr, scot la iveală o realitate care nu poate fi contrazisă: orice guvern este un monstru în devenire!
Generalizez? Da!
Este o chestiune de timp până când toate tentaculele sale, onorabil instituite inițial, vor acționa în mod prădător împotriva oricui este perceput ca o amenințare împotriva sistemului!
Că țările nordice dau tonul, se știe. Că Marea Britanie (și nu numai) le ține isonul, se vede. Că această practică se vrea inclusă în sistemul de valori european, este clar. Că nici SUA și restul lumii nu sunt mult în urmă, se simte.
Sub pretextul protecției copiilor, puterile sinistre care rânduiesc o nouă lume atacă toate entitățile care le-ar putea submina planurile: familia, Biserica și cetățeanul care nu li se subordonează.

Acești baroni ai globalizării, de ei înșiși autorizați să recreeze lumea, par a fi în criză de timp!
Cazul Bodnariu a scos la lumină o ploaie de antecedente despre care nu aveam habar și a pus reflectorul pe noi astfel de cazuri.
Lupta nu mai este doar una de ordin legal și/sau social! Aici avem de-a face direct cu diavolul!
Se vor putea mobiliza creștinii moleșiți de participarea sporadică la serviciile bisericilor, amețiți de învățăturile îngăduinței și relativismului și intimidați de curentele progresiste?
Se va putea împotrivi curentelor de cotropire a valorilor creștine biserica fecioarelor nechibzuite?
Urmează o luptă de durată, de uzură, pentru însăși identitatea noastră! Vom obosi, vom ceda, vom încerca să negociem cu cei ce ne vor dispăruți?
Cine își închipuie că funcție de deznodământul cazului Bodnariu (oricare ar fi) va fi pace sau război nu înțelege nici realitatea spirituală nici pe cea istorică!
Iubiți creștini, luptă a fost tot timpul, chiar dacă noi am fost scutiți de fronturile mai grele, dar vor veni și la noi!
Noi vom deveni ținta acestui monstru! Guvernul înțelege foarte bine că structurile de autoritate în care funcționăm nu-i aparțin și îi încurcă planul. Așa a fost dintotdeauna și așa va fi și acum! În doar câțiva (puțini) ani!
www.popaspentrusuflet.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.