După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 31 mai 2016

Comunitatea română din Ucraina: Misiune într-o țară afectată de război (Interviu cu Ion Michitiuc, pastor evanghelist, Cernăuți, Ucraina)

În ultimii doi ani, Ucraina trece printr-o încercare grea. Am auzit multe despre război, dar acum înțelegem mult mai bine ce înseamnă asta pentru că peste 10.000 de sicrie din zona Donețk-ului și a Lugansk-ului au fost trimise în toată țara. Toți oamenii de acolo au avut gândul că trebuie să-și apere țara. Cred că lumea din Occident este foarte dezinformată de unele canale media care nu spun adevărul.
ion michitiuc 500
În zona războiului este o tragedie mare, iar biserica protestantă suferă pentru că oamenii ne numesc vrăjmașii lor din cauză că nu împărtășim aceeași religie. Când au venit separatiștii, au ocupat unele biserici, chiar în timpul slujbei. Au arestat pe unii frați și i-au torturat sau chiar omorât, motivul fiind crearea panicii între credincioși. Cei care au ocupat una din bisericile protestante din orașul Slaviansk au avut mult armament, dar dintr-o dată a venit o mare panică peste ei, iar cei înarmați au părăsit casa de rugăciune și au lasăt tot armamentul acolo. Au fost scoase câteva mașini de armament din beciurile bisericii din Slaviansk.
Citeste mai mult la http://alfaomega.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.