După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 29 mai 2016

Academia Cațavencu: Am ajuns, în sfârșit, ca, dacă dai Like pe Facebook unei postări care susține că familia se cuvine să fie formată din tată, mamă și copii, nu din tată, tată și copii, să fii automat catalogat ”homofob periculos”

"Scrisoarea celor ”130 de publicitari și oameni de comunicare” adresată lui Felix Tătaru e un exemplu concludent. Ce-a făcut domnul Tătaru? Păi, ce să facă? Mai întâi, a făcut doi președinți de țară, pe Băsescu și pe Iohannis. Cum a putut și el, cu mintea lui, uite că i-a scos președinți, când nu le dădea nimeni vreo șansă. Asta a fost bine, publicitarii n-au zis nimic, deși probabil că grozav s-au mai zgâriat pe ochișori văzând că le ia altul caimacul. Pe urmă însă, domnul Tătaru a avut nefericita inspirație să scrie pe Facebook fix următoarele vorbulițe: ”Mobilizare fără precedent în istoria României. Ce bine că nu am uitat cine suntem. Bravo, Coaliția pentru Familie!!!”. Asta i-a fost fatal. Pe principiul ”ești de acord cu Coaliția pentru Familie, automat ești homofob, lesbifob și nici n-ai bască”, domnii, doamnele și domnișoarele cu păr pe piept din industria publicității au scris un cearșaf de scrisoare către Tătaru, somându-l, în cel mai frumos stil proletcultist, să spună clar: ține cu dușmanul poporului, ortodoxia, sau împărtășește nobilele idealuri ale mișcării LGBT, așa cum au fost ele trasate de Cominternul bruxellez?"

Fragment din articolul "Incorect politic?"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.