După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 12 aprilie 2016

✉ Scrisoare misionară: Sami & Ani Şoldan, Mongolia

Nu voi M-aţi ales pe Mine, ci Eu v-am ales pe voi şi v-am rânduit să mergeţi şi să aduceţi roadă, şi roada voastră să rămână, pentru ca orice veţi cere de la Tatăl, în Numele Meu, să vă dea.


      Dragii noștri,
    Revenim cu câteva vești despre ceea ce face Domnul în colțul nostru de Mongolia.

      Întâlniri săptămânale cu tineri
    Îi mulțumim Domnului pentru ocazia de a începe o întâlnire săptămânală pentru tineri. Majoritatea tinerilor din familiile de creștini mongoli cu care lucrăm nu sunt întorși la Domnul, nu frecventează vreo biserică, iar părinții se plâng deseori de comportamentul lor. Sâmbăta trecută am avut prima întâlnire cu ei și ne-am bucurat că au fost deschiși și au acceptat să împărtășească nevoi de rugăciune și chiar să se roage unii pentru alții.

      Evanghelizare prin sport
    Pe data de 16 aprilie dorim să organizăm un proiect evanghelistic sportiv la care vor participa mai mulți studenți necredincioși. Vom avea competiții de baschet și de tenis de masă, iar la final vom avea un mesaj evanghelistic și o mărturie. Rugați-vă ca un număr cât mai mare de studenți să răspundă invitației noastre, să audă Evanghelia și să o accepte în inima lor.
 
      Călătorie în deșertul Gobi
    Cu ajutorul Domnului, săptămâna viitoare vom face o călătorie în localitea Mandal din deșertul Gobi. Această localitate este situată la 300 km distanță de capitală și are aproximativ 10.000 de locuitori. Ne rugăm ca Dumnezeu să ne deschidă uși pentru a putea lega relații cu oamenii de acolo, să îi putem vizita periodic și să avem ocazia să le vestim Evanghelia.

       Microbuzul nostru
     Anul trecut, după sezonul de construcții, microbuzul nostru s-a defectat și, întrucât nu am avut nevoie de el pe perioada iernii, nefiind o prioritate în acest sens, nu l-am reparat între timp. Acum, după ce s-a încălzit, avem mare nevoie de el pentru deplasările la Ulziit, unde se desfășoară proiectul de construcție, iar în timpul verii ne va fi necesar pentru taberele evanghelistice. Dorim să îl reparăm ca să poată fi folosit în continuare, așa că am vorbit cu mai mulți mecanici de aici, însă neavând experiență cu mașinile europene, mai toți au refuzat. În urmă cu două săptămâni am găsit un mecanic priceput care ne-a promis că se va ocupa în curând de el. Rugati-vă ca Domnul să ne ajute să rezolvăm și această problemă importantă.
 
 
      Fiți răsplătiți pentru mijlocirea plină de dragoste!

          Cu multă prețuire,
                 Sami & Ani


Familia Soldan implineste chemarea Domnului in Ulaanbaatar, Mongolia, ducand Evanghelia tinerilor sportivi, studentilor si familiilor acestora. In prezent sunt implicati intr-un proiect de plantare de biserica in capitala, alaturi de o familie de mongoli.   
Sami si Ani sunt membri in Biserica Providenta din Suceava.

Samuel este originar din Vama și este absolvent al Școlii Biblice Pacea din Șelimbăr și al Școlii de misiune Kairos. După o călătorie pe termen scurt în 2010 în Mongolia, Samuel s-a hotărât să se întoarcă aici și să îl slujească pe Domnul pe termen lung.
Pentru a susține și financiar lucrarea în care este implicat Samuel Șoldan, sunt deschise următoarele conturi:

BRD RON:  RO98BRDE340SV40275453400, 
EUR: RO94BRDE340SV40275533400
Sucursala Câmpulung Moldovenesc str. Piaţa Arboroasă, nr.1
Adresa de contact: samisoldan@gmail.com
Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.