După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 11 aprilie 2016

✉ Scrisoare misionară: Liviu şi Amalia Acatrinei, Peru

Dragilor,

       În sfârșit ziua mult așteptată de noi bate la ușă. Ne visăm deja, purtați pe aripile vântului, în casa noastră din Atalaya. Astăzi, ar fi trebuit să călătorim cu avionul armatei, numai că mare ne-a fost surpriza când ne-au anunțat că se amână zborul cu o săptămână. Așa că am recurs la singura metodă pe care o mai aveam la dispoziție: călătoria cu autobuzul și apoi camioneta.

         Am tânjit mult să putem pleca în Atalaya și ne rugăm ca mâna Lui cea bună să fie peste noi, să ne însoțească și să ne dea un an fără „întreruperi”, ca să putem avea continuitate în lucrare. Ne așteaptă desțelenirea unui ogor nou și aceasta presupune multă muncă, sudoare, efort, lacrimi, dar toate împletite cu rugăciune și încrederea că El nu ne va lăsa. Plecăm cu curaj înainte și plini de bucurie, datorită Cuvântului Lui dătător de viață care ne întărește zi de zi. Am primit multe promisiuni din partea Lui și multe versete care ne-au încurajat și ne-au întărit credința.

    Suntem întăriți, de asemenea, datorită dragostei pe care ne-o purtați și rugăciunilor voastre, care ne vor însoți în tot acest timp. Au trecut anii și am conștientizat mai mult că am rămas în picioare datorită harului și credincioșiei Sale și datorită vouă, celor care ați stat în spatele nostru încurajându-ne, rugându-vă pentru noi și luptând pe frontul acesta greu ca să putem câștiga bătăliile de zi cu zi ale vieții și pentru a face față provocărilor mari ale lucrării. El să vă țină în mâna Sa și să vă răsplătească din plin pentru tot ce ați făcut până acum pentru noi.

       Ieri am împlinit 9 ani de când ne-am căsătorit, dintre care 8 și jumătate îi avem aici, în Peru. Au fost 9 ani PLINI de bunătatea și credincioșia Lui față de noi, 9 ani de har, de răbdare cu noi, de iertare și de multe experiențe cu El. Nimic nu ne bucură mai mult decât să știm că suntem ai Lui și că El e cu noi și în noi.

        În Atalaya ne va fi mai greu cu comunicarea prin internet, dar vă vom păstra mereu în inimă și rugăciunile noastre și, când vom avea posibilitatea, vă vom scrie și vă vom împărtăși din bucuriile și necazurile slujirii.

            
Motive de mulțumire:
-        Pentru cei 9 ani pe care îi avem împreună și pentru binecuvântările Lui peste familia noastră;
-        Pentru că Amalia s-a recuperat după operație și e bine acum;
-        Pentru că vrea să ne folosească în lucrarea Lui deși nu suntem cei mai potriviți;
-        Pentru răspunsul la rugăciuni și experiențele trăite cu El.

           
 Motive de rugăciune:
-        călătoria spre Atalaya;
-        călătoriile pe care le vom face în comunitatea Nueva Esperanza și toate activitățile pe care le avem programate acolo;
-        proiectele pe care le avem în desfășurare;
-        înțelepciune și putere în studiul nostru de învățare a limbii Ashaninka;
-        readaptarea la viața de junglă;
-        adaptarea lui Mati la „viața de școlar” și integrarea lui în noul colectiv (de o lună Mati a început oficial clasa întâi); deși facem cu el școală acasă, l-am înscris la o școala adventistă ca să poată fi evaluat (sistemul de Home schooling nu e recunoscut în Peru) și să participe când nu suntem în comunitate;
-        Sănătate pentru toată familia.

        Vă lăsăm câteva versete care ne-au încurajat pe noi zilele acestea și care ne-au dat avânt să putem continua. Au fost exact ce aveam nevoie, așa că le împărtășim cu voi ca să le puteți experimenta puterea și veridicitatea, aplicându-le la situația în care vă aflați.

       Filipeni 1:29-30 „Căci, cu privire la Hristos, vouă vi s-a dat harul nu numai să credeți în El, ci să și pătimiți pentru El și să și duceți, cum și faceți, aceeași luptă pe care ați văzut-o la mine și pe care auziți că o duc și acum.”

    Filipeni 1:12 „Vreau să știți, fraților, că împrejurările în care mă găsesc, mai degrabă au lucrat la înaintarea Evangheliei.” 

            Romani 8:15,18 „Și voi n-ați primit un duh de robie, ca să mai aveți frică; ci ați primit un duh de infiere care ne face să strigăm: «Ava!, adică: Tată!» Eu socotesc că suferințele din vremea de acum nu sunt vrednice să fie puse alături cu slava viitoare, care are să fie descoperită față de noi.”

            Numeri 11:23 „Domnul a răspuns lui Moise: «Nu cumva s‑a scurtat oare mâna Domnului? Vei vedea acum dacă ceea ce ți-am spus se va întâmpla sau nu.»”

           
 Domnul să ne însoțească pe fiecare în parte și să ne ajute să fim plin de spor în ogorul Lui.
 
            Cu dragoste,
            Liviu și Amalia Acatrinei


Familia Acatrinei este membră a Bisericii Creştine după Evanghelie, nr. 4 din Iaşi. Au plecat în Peru pe termen lung în anul 2007 şi şi-au început lucrarea în tribul Asheninka, alături de familia Dumitru, tot misionari români. Sunt implicaţi în lucrarea de plantare de biserici a misiunii Segadores şi scopul lor este să ducă Evanghelia celor care nu au avut niciodată posibilitatea să audă despre Dumnezeu.


liviu_aca@yahoo.com
amy11_grace@yahoo.com
Dacă doriţi să susţineţi şi financiar lucrarea familiei Acatrinei în Peru sunt deschise următoarele conturi:

RON RO78BRDE240SV68334902400
USD RO46BRDE240SV75299172400
EUR RO22ERDE240SV87247142400

BRD, Agenţia Dimitrie Mangeron, Şos. Naţională, nr.55, Iaşi

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.