După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 10 aprilie 2016

Românii din Texas organizează un rally pentru familia Bodnariu!

Românii din Texas organizează un rally pentru familia Bodnariu

Sâmbata, aprilie 16, 2016 la orele 10.00 in fata Consulatului Norvegian din Houston. 

Adresa: 3410 West Dallas Street, Houston, Texas 77019.

Asteptam si solicitam participarea a sute de romani din tot statul. Rugam pe toti romanii din Texas si statele adiacente sa participe.
 
E vorba de un rally nu mars, care se va tine pe trotuarele strazii din fata Consulatului, pe ambele parti ale strazii. Va incepe la timp si anticipam ca va dura 2 ore ori chiar mai mult.
 
Initiatorii si organizatorii principali ai evenimentului sunt toate bisericile romane din Houston.
 
Rally de la Houston e deosebit de important deoarece Norvegia deriva profituri uriase din afacerile care le face in Houston. Peste 200 de companii norvegiene fac afaceri in Houston, iar comunitatea norvegiana din Houston e cea mai mare din afara Norvegiei, in jur de 10.000 de norvegieni. Mari companii din Houston (Baker Hughes, Halliburton, KBR ori Exxon) investesc sume uriase in industria energetica a Norvegiei. Texasul e un punct strategic in eforturile noastre comune de a demasca aspectele intunecate ale Norvegiei si abuzurile pe care Barnevernet le face impotriva familiei si a copiilor.

Informatie furnizata de catrAlianta Familiilor din Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.