După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 25 aprilie 2016

România Liberă.ro: Interviu cu Iulia Gorea Costin, candidatul PNȚCD la Primăria Capitalei*

*Promo Sponsorizat
PNȚCD revine pe prima scenă a politicii românești cu un candidat pentru Primăria Bucureștiului care are un CV impresionant.
Iulia Gorea Costin a înde­plinit funcții importante la nivel internațional, dar are experiență și alături de comunitate, fiind primar în două legislaturi.
Candidatul PNȚCD pentru postul de primar al Capitalei a fost timp de cinci ani ambasador al Republicii Moldova la Consiliul Europei, fiind prima femeie ambasador din Repu­blica Moldova.
De ce ați decis să vă implicați în politică la numai 25 de ani, când ați devenit primar în comuna Bahmut din R. Moldova? Până atunci activaseți ca profesoară.
Iulia Gorea Costin: În acest demers m-au încurajat oamenii. Reușisem să devin vizibilă în comună prin activitățile extrașcolare pe care le-am demarat.
Spuneți-ne câteva dintre realizările dumneavoastră ca primar.
Continuarea pe www.romanialibera.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.