După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 24 martie 2016

Nașul TV: George Alexander, opinie dură după parafarea înţelegerii de la Istanbul | O moschee megalopică pentru o mână de oameni! Abia ne-am îngropat morţii la Bruxelles şi voi faceţi planuri de moschei ACUM?

Românul George Alexander, cunoscut după dezvăluirile făcute opiniei publice despre Barnevernet, a publicat un comentariu foarte dur la adresa politicienilor români, şi mai ales a lui Klaus Iohannis, care la parafat la Istanbul împreună cu Erdogan planul pentru construirea unei megamoschei la Bucureşti. 

George Alexander, care locuieşte în Norvegia, vorbeşte de lipsa de bun simţ a unei astfel de decizii în contextul în care Europa suferă după atacul terorist de marţi de la Bruxelles. 

POLITICIENI SI MOSCHEI de George Alexander … 

Nu cu mult timp în urmă, vorbeam despre psihologia de slugă, uitată la usă, a politicianului român. Să mă ierte cei pe care i-am rănit prin desănțarea mea! Realitatea, însă, după cum se vede, este mult mai crudă si mai strâmbă, Oameni! 

Politicienii acestia –pe care tot noi i-am ales!- au nu numai o psihologie de slugă!, din păcate… Au ajuns să nu mai vadă niciun lucru. Să nu mai înțeleagă nimic din semnificația lui… Atât de orbiți de putere sunt. Atât de părăsiți… 

Se va construi o moschee în Bucuresti! 
Continuarea pe www.nasul.tv

Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.