După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 17 februarie 2016

✉ Scrisoare misionară: Sami & Ani Şoldan, Mongolia

Dragi prieteni,

    Înainte de orice Îi mulțumim Domnului și vă mulțumim vouă pentru susținerea de care am beneficiat în anul 2015. Câteva dintre motivele pentru care suntem plini de recunoștință sunt:
  ·   Proiectul de ajutorare prin care 7 familii și 5 studenți nevoiași au fost ajutați in perioada sărbătorilor de iarnă.
   ·   Serbarea organizată în cadrul școlii cu tematica Nașterii Domnului. Au fost prezenți 45 de participanți, care au avut ocazia să audă în limba engleză și mongolă colinde, un mesaj evanghelistic și istorisirea Nașterii Mântuitorului prezentată de elevi.
    ·   În primele două săptămâni din luna ianuarie am fost în România. Mulțumim Domnului, care a pus în inima unui frate dorința de a ne dărui două bilete de avion pentru a fi acasă în perioada sărbătorilor, chiar și numai pentru câteva zile. Ne-am simțit încurajați de vizitele făcute în acest timp și ne pare sincer rău că nu am reușit să ne întâlnim cu mulți dintre dumneavoastră. De asemenea, în acest timp am reușit să ne refacem o parte dintre documentele care ne-au fost furate în luna noiembrie.
      ·   Mulțumim Domnului pentru viziunea pe care ne-a dat-o pentru anul 2016 și pentru oportunitățile de slujire pe care le avem. O detaliere a acestora puteți găsi pe siteul www.kairosmongolia.info

  În Mongolia, în această săptămână, se sărbătorește Anul Nou Lunar. După cuvintele Scripturii, zilele acestea sărbătoarea este unită cu nelegiurea și poporul mongol are nevoie de mai multă susținere în rugăciune.

Rugați-vă pentru Gana

       În urmă cu 3 luni Gana a primit o bursă de studii în China. Când a plecat, am fost foarte îngrijorați pentru starea ei spirituală în timpul cât va fi acolo. Ne doream să găsim o comunitate de creștini cu care să aibă părtășie în orașul unde urma să studieze, însă nu am reușit. Acum s-a întors pentru o perioadă de vacanță și ne-am bucurat foarte mult să auzim cum Domnul a lucrat în viața ei. În internat, a fost repartizată în cameră cu o fată mongolă creștină. Aceasta se roagă zilnic, postește des, citește Biblia și trăiește în simplitate, după cum ne povestea Gana.
Slavă Domnului pentru modul în care a ales să aibă grijă de ea în acel mediu școlar, departe de casă. Continuați să vă rugați pentru Gana, să crească spiritual și să stea departe de anturaje dăunătoare.

Rugați-vă pentru Paul

Paul este unul dintre adolescenții prezenți cu consecvență la întâlnirile noastre de biserică. El suferă de mulți ani de o alergie alimentară, iar în ultima perioadă problemele au recidivat, fiind nevoit să fie internat în câteva rânduri. În prezent, urmează un tratament foarte strict și costisitor. Nu are voie să mănânce nimic dulce și nici mâncăruri condimentate.
Rugați-vă ca tratamentul să aibă efect asupra organismului său și în mijlocul acestei suferințe să experimenteze dragostea lui Dumnezeu.
Rugați-vă pentru noi să putem folosi aceste zile în care mongolii sunt liberi pentru a-i vizita, a consolida relațiile cu ei și a putea să le vorbim despre Dumnezeu.
Rugați-vă pentru credincioșii mongoli să stea fermi în credință în timpul acestor sărbători în care se exercită mari presiuni asupra lor. Vizitându-și rudele și prietenii, ei sunt adesea îndemnați să consume băuturi alcoolice sau să se închine idolilor.
Rugați-vă pentru Mongolia în aceste zile când practicile șamaniste reînvie și chiar și aceia care în restul anului nu sunt preocupați de lumea spirituală, acum își deschid larg inimile pentru dumnezeul acestui veac.
Rugați-vă pentru mongolii săraci care, în aceste zile, în care se oferă daruri și rudele se vizitează reciproc, s-ar putea simți stânjeniți sau umiliți pentru că nu pot ține pasul cu tendințele majorității.
Rugați-vă ca Domnul să mustre și să alunge spiritele de îmbuibare și beție care, în aceste zile, își fac resimțită prezența cu mai multă înverșunare decât în mod obișnuit.
Rugați-vă să ne dea Domnul înțelepciune să știm cum să procedăm atunci când suntem invitați în familiile lor; să știm când să acceptăm și să onorăm invitația sau când să o refuzăm, să putem înțelege ce înseamnă să fim prieteni ai vameșilor și păcătoșilor și ce înseamnă să nu alergăm la același potop de desfrâu ca ei.
       Vă mulțumim pentru dragostea cu care ne purtați în rugăciune și vă dorim binecuvântarea lui Dumnezeu asupra familiilor dumneavoastră!

              Cu prețuire,

                               Sami și Ani!

Familia Soldan implineste chemarea Domnului in Ulaanbaatar, Mongolia, ducand Evanghelia tinerilor sportivi, studentilor si familiilor acestora. In prezent sunt implicati intr-un proiect de plantare de biserica in capitala, alaturi de o familie de mongoli.   
Sami si Ani sunt membri in Biserica Providenta din Suceava.

Samuel este originar din Vama și este absolvent al Școlii Biblice Pacea din Șelimbăr și al Școlii de misiune Kairos. După o călătorie pe termen scurt în 2010 în Mongolia, Samuel s-a hotărât să se întoarcă aici și să îl slujească pe Domnul pe termen lung.
Pentru a susține și financiar lucrarea în care este implicat Samuel Șoldan, sunt deschise următoarele conturi:

BRD RON:  RO98BRDE340SV40275453400, 
EUR: RO94BRDE340SV40275533400
Sucursala Câmpulung Moldovenesc str. Piaţa Arboroasă, nr.1
Adresa de contact: samisoldan@gmail.com
Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.