După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 3 februarie 2016

Ioan Panican – Mesaj la Congresul Partidului Mișcarea Populară

Doamnelor și domnilor,

            Există o înțelepciune a subconștientului, numită credință. Când înțelepciunea aceasta vine la suprafață curăță, vindecă și mântuiește totul în calea ei, adică îi dă omului o inimă nouă și o minte nouă. O societate nu se poate schimba fără schimbarea inimii, iar acest miracol îl poate face numai credința.
            Schimbările politice și economice pe care și le propun politicienii nu sunt suficiente câtă vreme nu se adresează omului interior, conștiinței încărcate.
            Isus este adevărata Lumină, care luiminează pe orice om, venind în lume.
            Pentru a sluji în mod util societatea, avem nevoie de înțelepciunea lui Dumnezeu. Biblia, Cartea Cărților, ne descoperă sensul vieții, responsabilitățile ce ne revin, și sursa puterii spirituale prin care le putem îndeplini.
            Columb a descoperit o lume necunoscută europenilor. Și creștinii au descoperit, la rândul lor, o realitate necunoscută altora, o realitate extrasenzorială – Împărăția lui Dumnezeu. Când rostim rugăciunea Tatăl nostru, să spunem : Vie Împărăția Ta în inima mea, în casa mea și  în țara mea!
            Mă rog Bunului Dumnezeu ca domniile voastre să aveți în inimă și în gând lucrul acesta. Să fiți oameni demni, care își propun să facă o politică demnă, într-o Românie mințită, furată, disprețuită și batjocorită. Demnitatea unui popor, este suma demnităților fiilor ei, spunea un român iubitor de țară.

            Călătoresc deseori în afara țării, și când sunt întrebat : ”La urma urmei, ce îți dorești dumneata pentru țara dumitale, pentru România?”,  răspund așa: „Îmi doresc două lucruri: întâi, oamenii să își mănânce pâinea cu bucurie, apoi, inima părinților să se întoarcă spre copii, și inima copiilor să se întoarcă spre părinții lor.” Familia este inima Bisericii și Biserica este inima națiunii. Când familia este sănătoasă și Biserica este sănătoasă. Și când Biserica este sănătoasă, și națiunea este și poate fi sănătoasă.
            Vă încurajez, așadar, să fiți oameni demni și să faceti o politică demnă, în folosul Poporului Român, cu atât mai mult cu cât aveți în mijlocul dvs. un om pe care îl prețuiți mult, un om cu o intuiție politică excepțională, și cu o experiență politică și de viață excepțională, un bărbat încă tânăr și viguros,  Excelența Sa, Domnul Traian Băsescu.
            Cunoscutul poet și luptător, Ioan  Alexandru,  obișnuia să  spună  deseori:
           DORESC ROMÂNIEI SĂ REÎNVIE ÎN DUHUL ȘI PUTEREA LUI  HRISTOS!

AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!

            Ioan Panican,
            Președinte – Forumul Civic Creștin                                         24 nov. 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.