După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 3 februarie 2016

ActiveNews.ro: Un ONG cere românilor să BOICOTEZE produsele și firmele norvegiene din România, ca răspuns la cazurile Bodnariu și Nan: Totalitarismul trebuie pedepsit! Lista firmelor norvegiene de la care nu trebuie să mai cumpărăm

Comportamentul autorităților norvegiene în cazurile Bodnariu și Nan a stârnit reacții vehemente în România. În întreaga țară au avut loc manifestații de protest, românii fiind nemulțumiți de decizia Barnevernet de a separa copiii de părinții lor.
Ultima decizie a magistraților norvegieni, prin care au dat câștig de cauză Barnevernet în procesul cu familia Nan, a declanșat un răspuns dur din partea Alianței pentru Demnitate Națională(ADN).
Într-un comunicat trimis la redacție, ONG-ul condus de Iulian Capsali face un apel la boicotarea produselor și firmelor norvegiene. ADN susține că "Acțiunile întreprinse frizează tiparul totalitar al statelor care consideră copiii ca aparținând unei entități exterioare Familiei, adică al unui Stat care strivește realitatea persoanelor și nimiceste integritatea celulei sociale esențiale pentru dezvoltarea și echilibrul unui om si al unei societăți".
"Acțiunile Barnevernet, de smulgere a copiilor din familii înaintea unor anchete prealabile, pe baza unor delațiuni la care statul obligă educatorii, face ca traumele suferite de familii și mai ales de copii să fie ireversibile, chiar dacă, în cazurile fericite, după ani de zile copiii sunt înapoiați în familiile lor naturale", consideră ADN.
Președintele ADN, Iulian Capsali, îi îndeamnă pe români să continue protestele până când familiile vor fi reunite.
"Cerem românilor de toate confesiunile creștine, care deja s-au solidarizat în cazul familiei Bodnariu în acțiunile de până astăzi, să conlucreze în continuare în protestele îndreptate împotriva organizației criminale Barnevernet și a statului norvegian în cadrul căruia funcționează acesta.Boicotați total firmele și produsele norvegiene din țară sau din diaspora!", arată documentul.
Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.