După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 25 februarie 2016

Evenimentul Zilei.ro: Pastorul tatuat care ţine slujbe şi botează oameni. Acum răspândește Cuvântul Domnului, dar în tinerețe a comis cele mai mari păcate posibile | GALERIE FOTO


Tatsuya Shindo are 44 de ani, dar pare mult mai tânăr datorită figurii sale joviale. Râde des. Chiar şi atunci când vorbeşte despre trecutul său întunecat pe care îl împărtăşeşte cu mulţi dintre membrii congregaţiei de la June Bride, un băruleţ din Kawaguchi, Japonia, transformat în biserică.


“Înainte, eram în grupări mafiote rivale şi ne împuşcam între noi. Acum ne închinăm aceluiaşi Dumnezeu”, spune sensei Tatsuya Shindo, fost mafiot, în prezent pastor al unei parohii care numără 100 de suflete. Cei mai mulţi dintre credincioşi sunt foşti tovarăşi sau rivali de-ai săi din mafia japoneză, cunoscută generic drept yakuza, scrie CNN.  
Shindo avea 17 ani când a fost recrutat. “Eram doar un copil care nu gândea prea profund. Şi îi admiran pe cei din yakuza pentru ceea ce credeam că sunt. Aveau sume uriaşe de bani şi un stil de viaţă impresionant. Tipii ăştia răi mi se păreau super pe atunci”, povesteşte pastorul.
Această iluzie a prosperităţii obsţinute uşor, pe căi ilegale însă, atrage anual mii de tineri care se alătură mafiei din proprie inţiativă.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.