După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 26 ianuarie 2016

Viorel Iuga – Ascultă Norvegia! Nu vom abandona lupta începută!

În ultima perioadă sunt mândru că românii desfiinţează miturile. Ne-am obişnuit să auzim, să spunem şi poate chiar să credem că „Orice minune ţine 3 zile...” Nu ştiu dacă norvegienii au această gândire, dar bănuiesc că aşa au gândit şi poate mai gândesc în cazul de faţă. Ei bine, ca să nu lungim vorba, ţi-o spunem deschis şi ferm: Norvegia, nu ne va trece! Nu ne va trece pentru că, în cazul de faţă, nu este vorba de sentimente de moment sau de mofturi. Nu este vorba de un domeniu în care ne-am inflamat peste noapte şi ne vom dezumfla precum un balon de săpun. Aici este vorba de convingeri fundamentate pe Adevăr consolidate în timp, convingeri mai tari decât moartea. Da, poţi fi sigură, Norvegia, că acţionăm pentru binele familiei şi vom continua să o facem din convingere. Nu-ţi mai face speranţe false, că vom abandona!
Nu vom abandona lupta începută deoarece suntem convinşi că locul copiilor este în familie. Am spus-o şi vom continua să o afirmăm până te vei lămuri şi tu. Ca regulă, locul copiilor este cu părinţii naturali. Nu contează că sunt mai puţin pregătiţi, nu contează că sunt mai săraci, nu contează că sunt corecți politic sau nu, nu contează că sunt „open” sau „narrow minded”, locul copiilor este în familia naturală. Indiferent de vârstă, religie, confesiune, aparteneţă politică, naţionalitate şi valori, în afara cazurilor excepţionale, locul copiilor este în familie. Nicio instituţie în lumea aceasta nu are dreptul să răpească copiilor acest drept dat de Creatorul lor şi al nostru. Barnevernet, tu ai furat acest drept multor copii. Este timpul să îţi ceri iertare şi să îi înapoiezi urgent!
Nu vom abandona lupta începută deoarece suntem convinşi că ai greşit. Orice explicaţii încerci să ne dai nu ţin. Nu te mai scuza cu binele suprem al copilului. Nu te mai scuza cu abuzurile părinţilor. Nu te mai scuza cu legile tale absurde. Noi, românii, ne-a dat „jos din copac”, dar ieri, nu azi. Poate ai auzit şi tu de noi: că avem mulţi inventatori şi destul de mulţi olimpici. Ştim şi noi ce este bine pentru copil. Ştim şi noi ce înseamnă abuz sau nu. Dacă legile tale sunt rele, schimbă-le! Noi nu suntem cobaii tăi!

Nu vom abandona lupta începută deoarece suntem convinşi că părinţii se pot schimba. Nu afirmăm perfecţiunea părinţilor, dar garantăm dragostea lor. Dacă au greşit cu ceva, întâi trebuie demonstrat. Apoi, după ce vei demonstra că părinţii au greşit şi acolo unde vor recunoaşte şi ei că au greşit, părinţii trebuie ajutaţi să se schimbe. Aici vom ajuta şi noi. Numai renţine Norvegia şi Barnevernet, că a ne creşte copiii cum ne porunceşte Dumnezeu nu considerăm o greşeală ce trebuie pedepsită, ci o virtute ce trebuie premiată.
Nu vom abandona lupta începută deoarece suntem convinşi că putem câştiga. Noi nu suntem la prima bătălie de acest gen. Bunicii noştri au trecut pe aici şi au câştigat. Părinţii noştri au purtat lupta aceasta cu comuniştii şi au câştigat. Am purtat-o şi noi cu postmodernismul şi am câştigat. Cine Îl are pe Dumnezeu de partea Lui câştigă!
Nu vom abandona lupta începută deoarece suntem convinşi că nu eşti Dumnezeu. Dacă am lutpa împotriva lui Dumnezeu am fi perdanţi din start. De data aceasta, suntem convinşi că luptăm alături de Dumnezeu. Suntem convinşi că El a creat familia, El iubeşte familia, El ocroteşte familia şi El asigură familia de biruinţă. În cazul acesta, cea care luptă împotriva lui Dumnezeu eşti tu. Cred că este spre binele tău să îţi amintesc câteva nume precum: Faraon, Sanbalat, Nebucadneţar, Beltşaţar, Irod, Nero etc. Nu îţi spun numele menţionate chiar nimic? Ar trebui să îţi spună, deoarece nouă ne spun mult. Cei amintiţi au fost oameni mari, care la un moment dat în viaţă, au decis să lupte împotriva lui Dumnezeu şi a familiei. Ştii care a fost rezultatul? Toţi au pierdut. Biruinţa a fost de partea celor ocrotiţi şi binecuvântaţi de Dumnezeu!
Nu vom abandona lupta începută deoarece suntem convinşi că Scriptura este actuală. Da, noi avem convingeri biblice şi nu ne este ruşine. Orice şi oricine s-ar schimba, Dumnezeu nu Se schimbă şi nici Cuvântul Său nu se schimbă. Noi nu vrem să schimbăm Biblia, ci Îl rugăm pe Dumnezeu să ne schimbe prin ea.
Nu vom abandona lupta începută deoarece suntem convinşi că judecata finală este a Domnului. Vrem să ne meargă bine aici, dar vrem mult mai tare binele veşnic. Ne temem de judecata voastră, dar ne temem mai tare de judecata lui Dumnezeu.
Ascultă Norvegia, nu ne va trece! Vom continua să scriem, să ne rugăm, să manifestăm, să folosim legile democraţiei până când îţi vei recunoaşte vina şi te vei schimba. Cu cât o vei face mai repede, cu atât mai bine şi pentru tine şi pentru mulţi alţii.

Ascultaţi-ne cu atenţie însă şi voi, fraţi români şi fraţi de credinţă, oricine aţi fi şi oriunde aţi fi pe glob. Nu ne va trece! Probabil unii aţi crezut că folosim cazul Bodnariu şi cele asemănătoare pentru scopuri personale. V-aţi înşelat amarnic! Am decis să ne implicăm, deoarece avem convingeri. Credem că este datoria noastră de părinţi să fim lângă părinţii care suferă. Este datoria noastră de cetăţeni să fim lângă cetăţenii români care suferă. Este datoria noastră de oameni, să fim lângă oamenii care suferă. Este datoria noastră de creştini să fim altături de creştinii care suferă. Nu o putem face faţă de toţi, dar vrem să o facem măcar faţă de cei care putem. Nu o putem face faţă de cei din ţările totalitare, dar să o facem măcar faţă de cele care pretind că funcţionează în democraţie. Deci, dacă unii aţi aşteptat sau încă aşteptaţi să ne treacă, vreau să vă spun că nu ne va trece. Dimpotrivă, rugăciunea noastră către bunul Dumnezeu este să vă contaminaţi voi. Să vă molipsiţi, să vă lăsaţi inimile mişcate, străpunse şi să deveniţi oameni, părinţi, creştini, cetăţeni sensibili la suferinţa semenilor. 

Treziţi-vă fraţi români! 
Treziţi-vă guvernanţi români. 
Treziţi-vă fraţi de credinţă oriunde aţi fi pe glob. Dacă tot trăim într-o generaţie globalizată, să ne unim şi noi pentru drepturile familiei oriunde pe glob. Ne rugăm lui Dumnezeu ca protestele să continue organizat în alte locuri din ţară şi din lume. Ne rugăm lui Dumnezeu să trezească inimi, familii, lideri religioşi, sociali şi politici şi să acţionăm împreună până când copiii familiilor care suferă în prezent şi familiile noastre, ale tuturor vor fi în deplină siguranţă. Ne rugăm Domnului să ajungem să scrie în Constituţia României şi a tuturor ţărilor că familia este între un bărbat şi o femeie şi că părinţii au datoria şi dreptul să îşi educe copiii. Aceasta este datoria noastră, a Statului norvegian, a Statului român, a Statului american şi a oricărui alt stat. Ne bucurăm şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru toţi cei care şi-au înţeles menirea. Ne rugăm să ne trezească Domnul pe cât mai mulţi ca să ştim ce vremuri trăim şi cum putem să asigurăm protecţia familiilor noastre.
Viorel Iuga
Mesaj rostit la protestul de la Oradea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.