După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 21 ianuarie 2016

Digi 24.ro: Asociația Românilor din Norvegia – Scrisoare către Parlamentul Norvegiei

Asociația Românilor din Norvegia a depus, marţi, la Parlamentul norvegian o scrisoare prin care solicită modificarea modului de aplicare a legii privind Protecţia Copilului. Adresa, prezentată şi public, vine în contextul în care numărul reclamaţiilor făcute de familiile de români care trăiesc în această ţară a crescut.
„Noi nu dorim escaladarea conflictului. Noi nu dorim ca imaginea Norvegiei în fața lumii să aibă de suferit. Noi dorim să lucrăm împreună si să fim constructivi. Apreciem munca desfășurată și rezultatele pozitive privind Protecția Copilului în Norvegia, țară care constituie un exemplu în lume. Avem tot respectul pentru Interesul Suprem al Copilului și suntem împotriva oricărei forme de violență. Avem tot respectul, de asemenea, pentru legislația norvegiană și separația puterilor în stat”, se arată în documentul asumat de inițiatori.
Propunerile înaintate Legislativului de la Olso de Asociația Românilor din Norvegia:
* Îmbunătățirea legislației și rutinelor privind Protecția Copilului.
* Toate notele informative către Protecția Copilului să fie făcute în scris și semnate astfel încât persoana care trimite nota respectivă să-și asume răspunderea.
Toate notele informative către Protecția Copilului să se bazeze pe fapte reale, concrete, sau cel mult pe suspiciuni rezonabile. În momentul de față sunt luate în calcul orice fel de suspiciuni, iar aceasta este una dintre cauzele pentru care Barnevernet are astăzi un volum imens de muncă.
Continuarea pe www.digi24.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.