După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 7 ianuarie 2016

ActiveNews.ro: Imagini șocante cu angajații Sistemului de Protecție a Copilului din Norvegia. Fac ce știu ei mai bine: răpesc copii!

Cazul familiei Ruth și Marius Bodnariu, ai cărei copii au fost luați de către autoritățile norvegiene prin sistemul „Barnevernet” (Serviciul Social de Protecție a Copilului), nu este un caz unic în Norvegia. 

Victime ale abuzurilor comise de autoritățile norvegiene au căzut și alte familii, unul dintre cele mai cunoscute cazuri fiind cel din 2014. Cazul Evei Michalkova, originară din Republica Cehia, ai cărei copii au fost luați de autorități prin sistemul  „Barnevernet”, a generat ample proteste la Oslo, sute de oameni manifestând împotriva răpirii copiilor de lângă familiile lor, sub pretxte absurde.


Un filmuleț postat în mai 2014 arată cum o fetiță mai mică de un an este pur și simplu răpită de lângă mama sa de către reprezentanții „Barnevernet".  Femeia care nu vrea să renunțe la copil este tratată cu brutalitate de trei funcționari și pusă la pământ când încearcă să riposteze. 

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.