După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 22 noiembrie 2015

† Incendiu la o biserică penticostală din Londra

Pentru fratii si surorile unei biserici penticostale de pe Tottenham High Road, ziua de duminica nu a fost una obisnuita. Acestia au fost anuntati ca Serviciul divin din aceasta duminica nu va mai avea loc. 

Aseara la ora 9:30 pm, s-a anuntat ca cladirea bisericii penticostale este in flacari. In cateva minute 10 masini de pompieri au aparut si au stins focul...

Biserica Apostolica din Tottenham este frecventata de comunitatea de africani britanici din Londra. Acest Cartier este unul problematic deoarece in trecut au avut loc miscari rasiste la adresa africanilor ce s-au stabilit in zona cu ani in urma.
Politia inca nu s-a pronuntat in a asupra cauzelor care au stat la bazele incendiului...

Cazul familiei Bodnariu în presa românească


RVE Suceava – Campania anuală de strangere de fonduri


Viorel Iuga – Vă rog să susțineți și să folosiți Credo TV!

Domnul dorește 
să te implici și tu!

V-am neglijat! Îmi cer iertare pentru aceasta! Sigur, v-am neglijat cu mesajele postate, dar nu v-am neglijat în inimă. M-am gândit la voi și m-am rugat pentru voi. 

Vreau să împărtășesc astăzi cu voi o mare bucurie. Zilele acestea am avut privilegiul să cunosc două familii care au făcut și fac o lucrare deosebit de mare și de importantă: CREDO TV. 

Nu știu câți dintre voi știți cine sunt, câți cunoașteți istoria CREDO și lucrarea pe care o face Dumnezeu prin această televiziune. Nu voi intra în detalii, dar vreau să vă spun că eu am rămas plăcut surprins să aflu cum a pornit această lucrare, cum a fost susținută de Dumnezeu și cum continuă să fie folosită de Dumnezeu. Având în vedere aspectele acestea, ținând cont de vremurile în care trăim și de mandatul nostru de a răspândi Evanghelia Domnului nostru Isus Cristos la orice făptură, vă rog frumos să susțineți și să folosiți CREDO TV. 

Probabil că mulți ați beneficiat și beneficiați de această televiziune creștină. Ei bine, dacă doar ați beneficiat, cred că este timpul să ne implicăm și în susținerea ei. Pentru că luptele spirituale sunt mari și intense, vă rog frumos să vă alăturați celor care se roagă pentru acest mijloc de răspândire a Evangheliei. Rugați-vă pentru personal, pentru fonduri și pentru extinderea rețelelor de transmitere a emisiunilor. 

Elim Harmony – Turneu în SUA


Aniversare 25 de ani la Liceul Teologic Baptist Emanuel Oradea


Comemorare RICHARD WURMBRAND la Ateneul Român Bucureşti şi Sala Polivalentă Arad


✡ Jerusalem Dateline - Știri creștine din Israel: Israelieni evrei și arabi care se antrenează împreună ca să salveze vieți


Cu toată ura care este în Orientul Mijlociu, am găsit o poveste plină de speranță în care arabi israelieni și evrei învață împreună cum să salveze vieți. Este vorba despre o echipă unică de căutare-salvare din orașul Abu Ghosh. Israelianul Imad Jaber este un arab musulman care conduce grupul:

''Noi salvăm oameni. Nu ținem cont de sex, de rasă sau de religie. Scopul nostru e să salvăm vieți. Nu contează dacă e vorba despre un evreu, un arab, un american sau un rus.''
Echipa de căutare-salvare exersează tehnici de salvare sub dărâmăturile unei clădiri prăbușite. În situația actuală, însă, când palestinienii săvârșesc atacuri mortale împotriva evreilor israelieni, salvarea oamenilor s-ar putea să nu fie cea mai mare provocare a lor. 

† Comunicat BCER-UBCE: Îndemn la mijlocire pentru noi frecvențe FM - Vocea Evangheliei