După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 23 octombrie 2015

Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Maranata Hunedoara


Ziua Mulțumirii la Biserica Baptistă Nădejdea Ghizela, județul Timiș


Sărbătoarea Mulțumirii la Biserica Penticostală "ELIM" Sânnicolau Mare, județul Timiș

Duminică, 25.10.2015, cu începere de la ora 17:00, la Biserica Penticostală "ELIM" Sânnicolau Mare, Jud. Timiș, are loc Sărbătoarea Mulțumirii!
Invitati: Pastor Gabi Izsak
             Grup Messis, Cluj

Sărbătoarea Recunoștinței la Biserica "Betel" West Croydon, Londra


Acum, iata, aduc cele dintai roade din roadele pamantului pe care mi le-ai dat Tu, Doamne!" Sa le pui inaintea Domnului Dumnezeului tau, si sa te inchini inaintea Domnului Dumnezeului tau. (Deut.26:10)

Biserica Betel din West Croydon, face o invitatie tutror celor care au o inima multumitoare, au motive sa-I multumeasca lui Dumnezeu si vor s-o faca, sa participe impreuna cu noi la Sarbatoarea Recunostintei, care o vom celebra in Duminica din 25 Octombrie 2015, incepand cu ora 17.

Pentru programul de lauda si inchinare, vom avea oaspeti un grup de cantareti din Biserica Peniel din Londra, insotiti de pastorul Tiberiu Pop.

Mesajul din partea Domnului va fi transmis de fratele Serban Gheorghe- misionar.

ActiveNews: În Brazilia s-a oficiat prima căsătorie între TREI FEMEI

Homosexualii nu se mulțumesc cu mariajele în doi sau două.  Acum vor câte trei. Iar Brazilia îi lasă să-și pună pirostriile.
 
Brazilia se vrea deschizătoare de drumuri către poligamia între femei. La Rio de Janeiro, în cartierul Barra de Tijuca, a fost înregistrat oficial primul caz de căsătorie civilă între trei femei: o directoare de firmă, de 32 de ani, o dentistă, tot de 32 de ani, și o directoare administrativă (34 de ani).
 
Notarul care a oficial căsătoria a explicat că baza juridică pentru legalizarea ceremoniei este aceeași stabilită prin decizia Tribunalului Federal, din 2011, prin care sunt legalizate căsătoriile între persoane de același sex.
Continuarea pe www.activenews.ro

Sărbătoarea Roadelor la Centrul Creștin Român Frankfurt


Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Baptistă Harul Slatina

Duminică, 25 octombrie, de la ora 18:00 ne vom aduce împreună aminte de binecuvântările Domnului din acest an și îi vom mulțumiți. Îi vom mulțumi pentru roadele câmpului, dar și pentru rodul pântecelui, fiind și un serviciu de binecuvântare a Sarei Beatris Șocae. După serviciul de închinare părtășia va continua și cu ceva de mâncare. Fiecare membru este rugat să aducă după propriile puteri ceva dulce. Vă așteptăm!

Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Baptistă Apahida, județul Cluj


Sărbătoarea Roadelor la Biserica Speranţa şi Har Londra


Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Baptistă Maranata Milano, Italia


Ziua Mulţumirii la Biserica Deo Gloria Timişoara


Biserica Deo Gloria sarbatoreste Duminica 25 octombrie, incepand cu ora 10:00, Ziua Multumirii.

Te asteptam sa ii multumim impreuna lui Dumnezeu pentru toate binecuvantarile Lui.

CBEE: Seminar destinat celor ce doresc să formeze o echipă de închinare, liderilor de laudă și închinare din biserici

Colegiul Biblic Est European organizează un curs de scurtă durată care se adreează celor ce doresc să formeze o echipă de închinare, liderilor de laudă și închinare din biserici și slujitorilor care doresc să aprofundeze tema centrală a Bibliei - comuniunea cu Dumnezeu.
Principii biblice pentru închinarea publică

Instructori – Adi Galiger şi Florin Mitra
Mai multe detalii: AICI

Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Baptistă Emanuel Floreşti, judeţul Cluj


Sărbătoarea Mulţumirii la Sala Rubin - Complex Gema Bucureşti


La Ordinea Zilei: Ziua justiţiei europene şi judecători arestaţi în România



Interviu cu pastorul
Florin Ianovici 
jurist de profesie
Rubrică realizată și furnizată de către Ioan Ciobotă

Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Baptistă Mănăștur Cluj-Napoca


"Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi." 

1 Tesaloniceni 5:18


Vă invităm duminică, 25.10.2015 să mulțumim împreună Domnului pentru toate lucrurile. Împreună cu noi dimineața va fi fratele Paul Negruț, iar după-masă, la programul de mulțumire, fratele Viorel Iuga.

† COMUNICAT DE PRESĂ: Mic Dejun cu Rugăciune la Palatul Parlamentului

  • primit de la Preşedintele Executiv al Grupului Ecumenic de Rugăciune, domnul deputat Petru Andea 

În zilele 21-22 octombrie 2015 a avut loc, la Palatul Parlamentului, sub înaltul patronaj al domnului deputat Valeriu Ştefan Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, Micul Dejun cu Rugăciune, organizat de Grupul Ecumenic de Rugăciune din Parlamentul României.

Evenimentul a cuprins o serie de manifestări, începând cu Micul dejun cu rugăciune din dimineața zilei de 22 octombrie și apoi cu o conferință internațională organizată în colaborare cu Mișcarea Creștină Politică Europeană – ECPM. Tema conferinței a fost „Spre Unitate în Diversitate”.

La eveniment au participat aproximativ 200 de persoane, din care peste 50 din diferite țări din Europa, Asia și America.

Micul dejun cu rugăciune a fost onorat de prezența unor reprezentanți ai bisericilor și cultelor din România, deputați și senatori, oameni de afaceri, profesori, oameni de cultură, reprezentanți ai unor ONG-uri și organizații de tineret etc. Lista participanților din străinătate a fost la fel de diversă, cuprinzând de la europarlamentari, membri ai parlamentelor naționale, lideri religioși, oameni de afaceri, reprezentanți ai unor ONG-uri, artiști etc.

Evenimentul se încadrează în sfera activităților de diplomație parlamentară, prilejuind participanților oportunitatea de a interacționa cu parlamentari și membri ai Guvernului, iar pentru oaspeții străini ocazia de a afla mai multe despre români și despre România.

Sărbătoarea Roadelor la Biserica Bethel Ploiești


Conferință de tineret la Biserica Mana Sighișoara


Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Logos Timișoara


Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Baptistă Golgota Constanţa


David Lela la Biserica Betel Oradea


Sărbătoarea Roadelor la Biserica Maranata Roma


Ziua Recunoştinţei la Biserica Emanuel Galaţi


Sărbătoarea Mulţumirii la Biserica Baptistă Eclesia Timișoara


Episcopii Dr. Lazăr Gog & Brian Green la Biserica Internaţională Harul Bucureşti (20 Octombrie 2015)

ActiveNews: Imigranţi musulmani în Germania au jefuit bisericile creştine pentru a finanţa ISIS

Opt tineri au apărut în faţa instanţei la Koln, în Germania, fiind acuzaţi că au jefuit biserici şi şcoli pentru a finanţa războiul purtat de ISIS în Siria.

Din biserici tinerii musulmani au furat cutiile milei, cruci şi alte obiecte de cult, susţin procurorii. Din şcoli, în schimb, au furat laptop-uri, bani şi un card. Banii obţinuţi în urma vânzării bunurilor i-au folosit pentru a finanţa luptători jihadişti, a declarat procurorul şef Nadja Gudermann, potrivit publicaţiilor germane, citate de aktual24.ro.
Continuarea pe www.activenews.ro

Ziua Mulţumirii la Biserica Penticostală Filadelfia Lugoj