După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 22 octombrie 2015

Pastor Ionuț Haidu la Biserica Cezareea Reșița


"Un weekend pentru familia ta" cu Petru Mihenţ la Biserica Impact Oradea

In 23 si 24 octombrie, te asteptam la biserica Impact pentru un timp dedicat familiei; special pentru cupluri, vineri si sambata, de la ora 18 - 21 cu seminarii, dialoguri, provocari (cateva din temele discutate: crizele maritale, cuplul si sexualitatea, psihologia si teologia prosperitatii...) iar sambata de la 10, un timp pentru toata familia, parinti si copii, cu concursuri pe teme biblice, jocuri, mult fun si la sfarsit o agapa.
Invitat special, Petrica Mihent, pastor si consilier. Va asteptam!

La Ordinea Zilei: Ziua mondială a misionarilor


Interviu cu familia
Marcel și Ioana Șaitiş 
misionari în Madagascar, 
împreună cu cei 3 copii ai lor, 
de aproape 2 ani și 3 luni.
Rubrică realizată și furnizată de către Ioan Ciobotă

Pastor Dan Medrea la Biserica Harul Lugoj


Post şi rugăciune pentru orașul Constanța la Biserica Râul Vieții Constanța


În fiecare joi, motivați de promisiunea lui Dumnezeu din 2 Cronici 7:14: “dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara”, postim și ne rugăm lui Dumnezeu:

Cristi și Emma Repede la Bruxelles și Turnhout, Belgia


CBEE: Seminar de formare pentru învățători de școală duminicală și în lucrarea cu tinerii, curs destinat adolescenților și tinerilor rromi din biserici

Colegiul Biblic Est European organizează un curs de scurtă durată care se adreează celor ce doresc dobândească deprinderile slujirii spirituale.
Oferim un seminar gratuit adresat adolescentilor și tinerilor din bisericile de rromi care doresc să fie formați ca învățători de școală duminicală și în lucrarea cu tinerii. 
  • Durata cursurilor: 10 module
    Costuri: gratuit
    Frecvența: săptămânal, sâmbăta
    Program: sâmbăta între orele 9.00 - 13.00
    Data începerii: 24 octombrie 2015
    Înscriere: secretariat@cbee.ro sau telefon: 0359 410 508

Jubileu la Biserica Baptistă HARUL Orăștie

Biserica Creștină Baptistă “HARUL” Orăștie sărbătorește anul acesta împlinirea a 50 de ani de activitate în lucrarea Lui Dumnezeu în Orăștie (1965-2015).

Evenimentul a avut loc în cadrul slujbei de Duminică 11.10.2015, zi cu triplă sărbătoare pentru credincioși baptiști din Orăștie, Ziua mulțumirii roadelor, împlinirea a 3 ani binecuvântați de la inaugurarea Noului Lăcaș de Închinare și Jubileu a 50 de ani de slujire a bisericii “HARUL”.

Mulțumim Tatălui nostru zicând “Până aici Domnul ne-a ajutat.” 1Samuel 7:12b

✔ Botez la Biserica Betania Dublin, Irlanda


Declinul creştinismului în Europa Occidentală

In mai am scris despre declinul crestinismului in America iar in iulie despre colapsul lui in Marea Britanie. Aminteam ca in SUA, conform unui studiu al organizatiei Pew Research Center, doar 70% din populatie se declara crestina. Siuatia e mai grava in Marea Britanie unde, conform statisticilor publicate de Biserica Anglicana si sondaje de opinie sofisticate, 10000 de persoane abandoneaza crestinismul in fiecare zi. In ritmul acesta se presupune ca in 2067 in Marea Britanie nu vor mai fi crestini. Astazi ne focalizam atentia asupra declinului crestinismului in Europa Occidentala in general.

Suntem aproape de finalul anului 2015 si putem spune cu o oarecare certitudine ca anul 2015 va ramine in istoria Europei ca anul marilor migratii in Europa din Orientul Mijlociu si Africa de Nord. Aproape un milion de migranti au traversat Europa de la sud la nord vreme de mai multe luni cautind sa ajunga in canaanul  Europei Occidentale si Scandinavia. Migratia inca continua. Reuters tocmai a anuntat ca doar duminica, 18 octombrie, peste 10.000 de persoane au trecut din Macedonia in Serbia. Se anticipeaza ca 5.000 de persoane continua sa treaca zilnic, si ca vor continua sa treaca zilnic, din Grecia in tarile invecinate in drumul lor spre Europa Occidentala.

Migratia aceasta masiva nu este si nici nu va ramanea fara consecinte. Consecintele pot fi negative si din perspectiva subiectului pe care il comentam astazi. Declinul crestinismului occidental e o realitate, iar peste asta se suprapune inmultirea populatiei musulmane in tarile occidentale. Datele statistice vorbesc de la sine si nu au nevoie de multe explicatii.

O mână întinsă pentru burmezii care şi-au pierdut recoltele

Myanmar

Intervenţie urgentă! 
Peste 100 de morţi, peste 1.000.000 de persoane afectate

În urma inundaţiilor din această vară, zeci de mii de familii şi-au pierdut recoltele de orez, cereala de bază în alimentaţia din Asia.

Mai mult de 566.560 hectare de teren agricol inundate
Poţi oferi 1 kg de orez unei familii în nevoie cu doar   4 lei
Ajută acum!
Călătorie pe termen scurt

Myanmar
PIN OO LWIN


Perioada: octombrie – noiembrie a.c.
Scopul: încurajarea bisericilor evanghelice din centrul şi vestul ţării şi ajutor umanitar pentru cei afectaţi de inundaţii.
Activităţi: echipa se va implica în diferite activităţi practice precum:
• distribuirea de ajutoare,
• vizite în biserici ş i familii,
• organizarea de conferinţe şi studii biblice.
 
Roagă-te pentru acest proiect!