După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 6 iulie 2015

Luigi Mițoi – Afacerea lui Dumnezeu

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina

Marea Olimpiadă pentru toţi la Biserica Emanuel Galaţi


✔ Botez la Biserica „Elim” Arganda del Rey, Spania

Biserica Penticostală Română „Elim” din Arganda del Rey este una din cele mai mari biserici penticostale române din Spania, iar recent numărul celor ce compun această comunitate a crescut cu încă 14 persoane, care au primit botezul Nou Testamental, mărturisind credinţa în Domnul Isus, în apa botezului.
Din cei 14 candidaţi, cinci provin din Biserica Ortodoxă, iar ceilalţi 9 sunt în general tineri din Biserica „Elim”. Evenimentul a contat cu prezenţa fratelui Nelu Brie, pastor în Biserica „Emanuel” Sibiu şi rectorul Institutului Teologic Penticostal din Bucureşti, care a predicat Cuvântul Domnului. Prezenţa fratelui Nelu Brie în Biserica „Elim”, a fost motivată şi de cursurile unui Seminar Biblic care este organizat de această biserică şi coordonat de Institutul Teologic Penticostal Bucureşti.
Continuarea pe Spania Evanghelică

Vladimir Pustan – Curcubeul de dinaintea furtunii

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

✔ Botez la Biserica HARUL Lugoj

15 persoane l-au marturisit pe Domnul Isus ca Mantuitor personal in data de 5 iulie in Biserica Crestina Baptista "Harul" din Lugoj. 

In randul celor imbracati in haine albe s-a aflat si fiica senatorului Ioan Iovescu, Simina.

Intr-o atmosfera de sfanta sarbatoare, in prezenta unui numeros public, Evanghelia a fost propovaduita cu multa putere de pastorul Onisim Mladin de la Biserica Baptista "Dragostea" din Arad. 

Corul bisericii, grupul Grace Singers, fratele Pavel Popovici din Resita si tineri ai bisericii au inaltat cantari spre slava Domnului.
Actul botezului a fost oficiat de Ionel Tutac si David Nicola, pastorii bisericii.

La eveniment a fost prezent si primarul orasului, domnul Francisc Boldea.

Serviciul de inchinare a fost transmis live de trustul evanghelic Prodocens Media.
Ionel Tuţac

☉ Conferinţa femeilor creștine din Bucovina cu Rodica Volintiru la Biserica Betel Rădăuți


CBEE: Curs Photoshop online

Promo Sponsorizat
Învață Photoshop și principii de design grafic, 
ca să știi cum să te promovezi și cum să ai o imagine excelentă!

Imaginea pe care o prezentăm trebuie să fie fără reproșuri: imagini de calitate, culori plăcute și atrăgătoare, scris elegant, astfel încât să creeze dorința privitorului de a se implica în evenimentul promovat. 
Din păcate de foarte multe ori imaginile din afișele sau bannerele noastre sunt de proastă calitate, culorile sunt alese absolut întâmplător, scrisul parcă încurcă și totul este un amalgan înghesuit într-o casetă. Pe niciun alt site sau în nicio altă revistă, decât în ale noastre, imaginea noastră nu ar avea ce căuta.
Vino să înveți cum să faci ca imaginea ta să arate excepțional: 
  •  cum alegem o imagine potrivită 
  •  cum ștergem elementele inutile 
  •  cum edităm și decupăm o imagine 
  •  cum colorăm imaginea pentru a fi folositoare scopului nostru 
  •  culorile și combinarea lor 
  •  textul și tipurile de fonți pe care îi folosim 
  •  aranjarea unui banner.

Mai multe detalii și înscriere: AICI!