După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 9 mai 2015

Expoziție de Biblii la Biserica Baptistă Sfânta Treime Târgu Lăpuș

Sursa: AICI

Florin Ianovici la Biserica Elim Ploieşti


Iosif Ţon la Centrul Areopagus Timişoara


☉ Conferinţa "Misiunea urbană" la Sinaia


Seminarii de evanghelizare intensivă la Biserica Deo Gloria Timişoara


Tribuna: Fanfarele scot sibienii în Piaţa Mare, de Ziua Europei

Sibienii vor putea sărbători Ziua Europei în Piaţa Mare. 200 de instrumentişti din mai multe oraşe din România, printre care şi Sibiul, dar şi din Viena, susţin un concert de fanfară gratuit în centrul oraşului, eveniment ce se anunţă unic la nivel naţional. Muzicanţii se reunesc în Piaţa Mare astăzi, începând cu ora 19, pentru a da startul spectacolului.

Este unic în România şi, spre bucuria sibienilor şi a turiştilor care în acest weekend se perindă prin Sibiu, evenimentul se des­făşoară în Piaţa Mare a ora­şului. Sibiul marchează, aşa­dar, Ziua Europei cu o pre­mieră naţională, ineditul aces­tui spectacol fiind dat de faptul că fanfarele care vor evolua în Piaţa Mare nu au mai cântat niciodată împreu­nă. Organizatorii îşi propun ca, prin intermediul acestui festival naţional care cele­brează Ziua Europei la Sibiu, să aducă în faţa sibienilor muzică pentru suflet, în ritmuri şi armonii cereşti. 
Continuarea pe www.tribuna.ro

Glory Gates Quartet – Ultimul turneu în România