După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 5 mai 2015

♫ Sanctus Pro Deo - Turneu

Mai multe detalii: AICI

Zilele Speranței la Biserica Baptistă Speranța Anina

În perioada 6-10 mai 2015, Biserica Baptistă Speranța din Anina, propune tuturor celor interesați de sufletul lor, 5 seri speciale pentru hrănirea sufletului.

 Serviciile vor începe de la orele 18.00, cu excepția zilei de duminică (acest serviciu de duminică va începe la orele 17.00). 

În fiecare seară, în perioada 6-10 mai 2015, avem  invitați pastori care vor propovădui Vestea Bună  și grupuri  deosebite de cântăreți care vor cânta spre slava Lui Dumnezeu. 

Adresa Bisericii Baptiste Speranța din Anina, este strada Hammer, nr.2. Vă așteptăm cu drag!
Pastor Remus RUNCAN

☉ Conferința bărbaților creştini la Biserica Providența Oradea


Florin Ianovici şi Grupul Coram Deo la Biserica Betania Londra


✉ Scrisoare misionară: Silvia Bagdas (Costache) - "Soţul meu, Uday, este în drum spre Nepal"

Dragi fraţi şi surori,
          
          După cum ştiţi, Nepalul a fost afectat de un cutremur puternic, de o magnitudine de 7.8 grade, în urma căruia s-au înregistrat în jur de 7000 de morţi şi peste 14.000 de răniţi.
    Soţul meu, Uday, este în drum spre Nepal pentru a duce încurajare, alinare pentru cei care suferă. Se va întâlni cu un pastor care îl va duce mai ales în zonele mai îndepărtate de Katmandu (capitala), acolo unde ajutoarele nu ajung prea des şi unde drumul este şi mai afectat.
       Uday a plecat cu bandaje, va cumpăra hrană şi va vedea la faţa locului ce alte nevoi va mai întâmpina. Pe lângă asta dorim să fim de ajutor şi celor care nu-L cunosc pe Hristos şi suferă din cauza cutremurului, astfel încât să poată veni şi ei la Hristos. Dacă nu acum, atunci când?
        Rugaţi-vă pentru protecţia lui Uday. Circulă o noapte întreagă cu autobuzul către Katmandu pe un drum pe care eu îl ştiu foarte bine şi care este nesigur, însămâna Domnului este cu el!

     Dragi fraţi şi surori, să nu rămânem indiferenţi la suferinţele altora, ci să ne rugăm şi să acţionăm!
            Eu, personal, să ştiţi că am fost cercetată de Domnul print-o o simplă întrebare a unui frate drag. Am realizat că mă bucur de protecţia pe care Domnul mi-a dat-o mie şi familiei mele, însă am înţeles prea puţin prin ce trec fraţii mei… fără hrană, adăpost, răniţi şi suferind după cei dragi, pierduţi. Asta nu este reclamă, ci un îndemn în a pune dragostea în acţiune. Mila înseamnă dragostea în acţiune!
          Pe parcursul şederii lui Uday acolo vom încerca să vă ţinem la curent şi sperăm să venim cu cazuri şi mai concrete şi chiar poze.
 
        Prin urmare, dacă Domnul vă pune pe inimă să dăruiţi, vă rugăm să specificaţi foarte clar: donaţie cutremur Nepal şi, dacă doriţi ca dărnicia dumeavoastră să meargă într-o zona şi mai specifică, atunci puteţi adăuga spre exemplu: donaţie cutremur Nepal - medicamente, haine etc. Suntem răspunzători înaintea Domnului de cum folosim donaţiile şi vă asigurăm că vom face tot posibilul ca ele să ajungă acolo unde trebuie.

            În momentul de faţă, aceste două conturi sunt disponibile în acest sens:
            Banca BRD
            RON: RO98BRDE410SV70924254100
            EURO: RO45BRDE410SV924321541OO

            Motive de rugăciune:
            1. Pentru protecţia spirituală şi fizică a lui Uday; Domnul să lase ungerea Sa peste el, pentru a fi de folos celor suferinzi.
            2. Încurajarea şi zidirea fraţilor şi surorilor prin sosirea lui Uday.
            3. Domnul să dea oportunităţi în a ajuta şi a vesti Cuvântul şi celor care  nu‑L cunosc pe Domnul.

            Domnul să ne călăuzească şi să ne ajute să rodim de dragul Lui şi a Împărăţiei Lui!

            Cu preţuire,
            Silvia Bagdas (Costache)

Ordinarea păstorilor Dumitru & Alina Teleagă la Centrul Creștin Rîul Vieții Orșova


† Apel la rugăciune pentru pastorul Gheorghe Ardelean!

Pace,
Numele meu este Ardelean Eleonora, sotia pastorului Gheorghe Ardelean din Craiova. In urma cu 6 ani a suferit o interventie chirurgicala pe creier si de anul trecut a suferit o recidiva care l-a imobilizat la pat. In acest sens va rugam insistent sa ne sustineti in rugaciune pentru sanatatea lui si oricine este dispus sa contribuie la costurile medicatiei care sunt extrem de mari eu sunt mai mult decat recunoscatoare. Este in tratament intens de mai bine de 4 luni. Va rog inca o data sa il aduceti si in fata bisericii in rugaciune pentru a-L ruga pe Dumnezeu sa il vindece pentru a-si continua lucrarea de slujitor aici in Craiova. In acelas timp si eu am o problema de sanatate cu conductibilitatea impulsurilor nervoase la maini.
Cu multumiri si respect,
Ardelean Eleonora

Pastor Dorel Coraș la Biserica Penticostală Betania Cluj-Napoca


Motto: “Şi mi-am întors faţa spre Domnul Dumnezeu ca să-L caut cu rugăciune şi cereri, postind…” Dan. 9:3
Vă anunţăm că va avea loc prima întâlnire de rugăciune cu toţi tinerii şi adolescenţii din cadrul bisericilor penticostale din judeţului Cluj

Aceasta se va desfăşura în ziua de VINERI, 8 MAI 2015, ORA 18:00 la Biserica Penticostală „Betania” din Cluj-Napoca (Str. Henri Barbusse nr. 63-69).

Alături de ceilalți lideri de tineret care ne vor motiva pentru rugăciune împreună cu noi îl vom avea ca invitat pe pastorul Dorel Coraș din Oradea.

Vă aşteptăm cu drag!