După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 27 aprilie 2015

Iosif Ţon - Viziunea bunătății asupra Europei

Vezi și ultimele noutăți în pagina 

✔ Un nou botez la Sânnicolau Mare, județul Timiș


Biserica Baptistă " Nădejdea" din Sannicolau Mare este una din cele mai tinere biserici din județul Timiș. Ea a luat ființa in anul 2014, având doar 26 de membrii, dar se bucura de un har special, având duminica, 26 aprilie, cel de-al treilea botez.

La acest eveniment au fost prezenți peste 150 de participanți, mulți dintre ei fiind in premiera intr-o biserica baptista.

Serviciul de inchinare a fost condus de Emanuel Cipos, diaconul bisericii, iar botezul a fost oficiat de pastorul bisericii, Liubomir Novacov.

Senatorul Ioan Iovescu a mărturisit despre întoarcerea sa la Dumnezeu, iar grupul de tineri din Sannicolau Mare au cântat spre slava lui Dumnezeu.

Au vestit Cuvântul Sfânt pastorii: Gelu Pacurar - pastor la Biserica Baptista Sega din Arad si Ionel Tutac - secretarul general al Uniunii Baptiste din România.

Ionel Tutac

Ștefania Ceuță & Ciprian Mihai: Cununie civilă și religioasă la Biserica Internațională Harul București

Postare Sponsorizată

✡ Credo TV: Comunitatea Evreilor Mesianici din România

✡ Rabinul Jonathan Cahn: „Nu fiţi vinovaţi de un alt Holocaust!”

Rabinul Jonathan Cahn, autorul cărţilor best-seller The Harbinger şi The Mystery of the Shemitah, s-a adresat Naţiunilor Unite, în urmă cu câteva zile, privitor al persecuţia creştinilor care se înrăutăţeşte tot mai mult în Orientul Mijlociu şi în alte părţi ale lumii.  Cahn, care este rabinul senior de la Beth Israel Worship Center, în Wayne – New Jersey, a fost invitat împreună cu alţi lideri evrei şi creştini, oameni de afaceri şi înalţi funcţionari militari să vorbească la conferinţa intitulată „The Persecution of Christians Globally: A Threat to International Peace and Security” (Persecuţia creştinilor în toată lumea; o ameninţare pentru pacea şi securitatea internaţională). Iată discursul său:
Strigătele lui Mesia
Suntem în Aprilie 2015. În urmă cu 70 de ani, într-o primăvară ca aceasta, lagărele de concentrare al celui de la Treilea Reich au fost eliberate. După eliberare, aliaţii i-au obligat pe localnicii din apropiere să intre în lagăre ca să vadă cu ochii lor profunzimea inimaginabilă a ororii pe care naziştii au produs-o.
Dar pentru majoritatea celor care locuiau în acele localităţi din jurul lagărelor, şi pentru întreaga Germanie, starea din lagăre nu i-a luat prin surprindere. Era bine ştiut că evreii erau persecutaţi şi duşi în vagoane ca animalele spre lagărele de concentrare, unde oroarea şi probabil moartea îi aşteptau. Ei ştiau asta, dar nu au făcut nimic ca să oprească teroarea. Ei însuşi nu se aflau în pericol. Pentru ce să-şi rişte comoditatea, securitatea şi bunăstarea, pentru acei care erau evrei.
Continuarea pe www.benidradici.com

Vladimir Pustan la Biserica Casa Tatălui Londra (VIDEO)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

Alfa Omega TV: Invitat special Lucian Oniga (Peniel)

Vezi și:

Vezi și pagina