După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 3 aprilie 2015

TV1 Satu Mare: Procesiunea Drumul Crucii din nou la Satu Mare

Miercuri, 8 aprilie, municipiul Satu Mare va găzdui un eveniment special dedicat Sărbătorii Învierii Domnului. Un grup de 80 de artiști, actori profesioniști vor reface Drumul Crucii. Evocarea acestui episod biblic va avea loc pe străzile din Satu Mare.
Procesiunea va porni în jurul orei 13 din centrul orașului, înconjurînd Parcul central, Piața Libertății până în Pasajul Pietonal Corneliu Copusu. Momentul culminant va avea loc în spațiul de joacă pentru copii unde va fi evocată Răstignirea lui Isus. Organizatorul acestui eveniment, băimăreanul Daniel Leș a onorat în acest an invitația primită din partea Primăriei Satu Mare, care dorește să ofere acest moment unic sătmărenilor.
Cei 80 de protagoniști sunt îmbrăcaţi în haine precum cele de acum 2.000 de ani. De asemenea recuzita și celelalte elemente amintesc de acel moment unic din istoria omenirii.
Proiectul a început în urmă cu 10 ani, timp în care a ajuns în foarte multe orașe din țară.
Continuarea pe www.tv1satumare.ro

Daniel şi Saroja Olteanu vizitează România

Daniel Olteanu împreună cu soţia lui, Saroja, vor sosi în România pe 4 aprilie. Până pe 3 mai vor fi în ţară, bucuroşi să împărtăşească din experienţa evanghelizării în zona West Bengal, India. Daniel lucrează în plantare de biserici în această zonă, este implicat în mai multe proiecte evanghelistice şi sociale şi este profesor la All Nations Theological Seminary. Daniel şi Saroja, alături de echipa de fraţi indieni, organizează evanghelizări de stradă pentru adulţi şi copii, evanghelizare prin film, traducerea, scrierea şi distribuirea de tractate, vizite în familii, participă la cenaclul literar bengalez, fac meditaţii cu copiii din vecinătate şi multe altele.

    Despre toate aceste proiecte şi despre felul în care Dumnezeu se implică în această parte a lumii, familia Olteanu va îmărtăşi în mai multe biserici evanghelice din ţară (Bucureşti, Bacău, Suceava, Dorohoi, Vaslui şi Sibiu). Astfel, dacă doriţi să participaţi la întâlnirile în care ei vor prezenta lucrarea din India, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail :                                             secretariatkairos@gmail.com sau la numărul de telefon: 0744.754.457.

     Vă aşteptăm cu drag!

Etiopia: Doi creștini închişi pentru distribuirea de Biblii

Doi bărbați creștini etiopieni au fost eliberaţi pe cauțiune după ce au fost reținuţi pentru 10, respectiv 13 zile, pentru distribuția de Biblii în regiunea închisorii Melka Belo.
 
      În ziua de miercuri, 10 martie, autoritățile l-au reținut pe Gemechu Jorgo chiar înainte ca acesta să poată pleca din regiune. În timpul reţinerii sale, el a suferit diferite abuzuri fizice din partea administratorului de district, Jamal Adam. Unul dintre reţinuţi, Jorgo, a fost lovit de trei ori în faţă cu Biblia. Această corecţie i-a fost administrată după ce Jorgo i-a cerut administratorului de district să-i respecte drepturile constituţionale ale creştinilor şi anume practica liberă a credinţei lor.
 
     Jorgo a fost eliberat pe cauţiune după ce a intervenit un grup de lideri locali ai bisericii creştine.
Celălalt creştin, Sheikh Amin, a stat zece zile în aceeași închisoare şi apoi a fost eliberat şi el pe cauţiune, în aceeaşi zi ca şi Jorgo. În timpul detenției sale, Amin a fost supus unor presiuni continue din partea conducerii închisorii, pentru a-l forţa să renunţe la credinţa sa creştină.
 
   Amin este un convertit recent de la Islam la creștinism, după ce anterior a fost şeful unei moschei din Burka Negeya. Cei doi au fost reţinuţi în timp ce distribuiau Biblii în sate. Autorităţile le-au confiscat mai întâi Bibliile, după care i-au reţinut.
 
   Mai multe surse au raportat către International Christian Concern (ICC) că un lider al miliției locale, Sufi Adam, hărţuieşte constant de câţiva ani deja comunitatea creștină, inclusiv pe Jorgo. ICC a declarat că modul de operare a lui Adam este confiscarea literaturii creștine și încarcerarea creștinilor.
 
      În Melka Belo, oficialii responsabili cu securitatea în regiune adesea mobilizează musulmani locali împotriva creştinilor care practică într-un mod activ credinţa lor.
 
    Jorgo și Amin caută protecție juridică din partea administraţiei zonei de est a Harerghe, pentru a-i proteja de funcționarii musulmani, care limitează drepturile lor constituționale etiopiene de a practica liber religia lor.
 
      
Să ne rugăm pentru creştinii persecutaţi din Etiopia, pentru ca drepturile lor constituţionale să fie respectate şi să se bucure de libertate, mai ales ştiind că Etiopia este o ţară majoritar creştină, însă în care persecuţiile ridică un semnal de alarmă!

Sursa: Agenţia Kairos

Seara liceenilor la Biserica Agape Ploieşti

Sceneta, muzica, decor, video si un timp de a explora impreuna inainte de sarbatoarea Pastelui, care este Solutia lui Dumnezeu pentru cea mai importanta si dureroasa problema a omului. Seara destinata liceenilor.


Târgul de primăvară la Liceul Creștin Pro Deo Cluj-Napoca

Sursa: AICI

Săptămâna Mare la Biserica Elim Ploieşti


Întâlnirea Doamnelor la Biserica Credinței Logos Baia Mare


Pastor Nelu Brie la Biserica Penticostală Filadelfia Oradea


Pastor evanghelic agresat de către un preot catolic

Un pastor evanghelic a fost agresat de catre un preot catolic, in timp ce predica in timpul unei campanii de evanghelizare in strada.
Un film difuzat pe retelele mass-media, arata modul in care pastorul este agresat de un preot, care ii ia microfonul din mana si il arunca nervos la pamant.
„Nu trebuie sa fie nici un obstacol in calea ta pentru a-L lauda pe Dumnezeu; nu trebuie sa fie nici un obstacol in calea ta pentru a-ti preda viata lui Dumnezeu. Viata fara Dumnezeu e o mare greseala pe care o face omul. Azi, frate iubit, vreau sa intelegi cat de puternica este aceasta Evanghelie…”, predica pastorul, cand a aparut preotul imbracat in sutana si insotit de mai multi enoriasi.
Josué Isaías, pastor al Bisericii evanghelice Ultimo Llamado, a declarat ca neplacutul eveniment a avut loc in colonia Altavista din Ilopango, in timpul unei misiuni de evanghelizare. El predica din cuvantul lui Dumnezeu pentru bandele de talhari din zona.