După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 3 aprilie 2015

Pastor evanghelic agresat de către un preot catolic

Un pastor evanghelic a fost agresat de catre un preot catolic, in timp ce predica in timpul unei campanii de evanghelizare in strada.
Un film difuzat pe retelele mass-media, arata modul in care pastorul este agresat de un preot, care ii ia microfonul din mana si il arunca nervos la pamant.
„Nu trebuie sa fie nici un obstacol in calea ta pentru a-L lauda pe Dumnezeu; nu trebuie sa fie nici un obstacol in calea ta pentru a-ti preda viata lui Dumnezeu. Viata fara Dumnezeu e o mare greseala pe care o face omul. Azi, frate iubit, vreau sa intelegi cat de puternica este aceasta Evanghelie…”, predica pastorul, cand a aparut preotul imbracat in sutana si insotit de mai multi enoriasi.
Josué Isaías, pastor al Bisericii evanghelice Ultimo Llamado, a declarat ca neplacutul eveniment a avut loc in colonia Altavista din Ilopango, in timpul unei misiuni de evanghelizare. El predica din cuvantul lui Dumnezeu pentru bandele de talhari din zona.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.