După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 2 ianuarie 2015

Vladimir Pustan - Cum să avem un an bun? (1 ianuarie 2015)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Vladimir Pustan

Florin Ianovici - Metafora unei dimineți

Am privit zorii cum se înfiripă așteptând să se trezească lumina sufletelor născute de Iubire. Niciodată nu va fi suficientă lumina soarelui de va lipsi strălucirea credinței. Lumina soarelui vrea să salute mereu lumina Soarelui cuibărită în sufletele torță.
Am privit ziua cum se așterne senină și am văzut lacrima vărsată la Cruce de Fiul în rugăciunea iertării. Nu ar mai fi venit ziua de azi fără lacrimile Fiului adus ca jertfă. S-ar fi închis istoria lumii în Locuința morților și am fi cutreierat prin viață neștiind că am murit.
Am ascultat freamătul vieții care se înfiripă într-o nouă zi și am auzit strigătele Fiului care au rupt tăcerea ce se așternuse între creație și Creeator. Ce groasă e perdeaua neascultarii…!
Mi-am ascultat bătăile inimii și am auzit ciocanul care lovea piroanele ce țintuiau pe Fiul. Cu prima lovitură de ciocan s-a trezit și inima mea, cu primul șuierat de bici a început să bată inima mea. O păcălise păcatul și o făcuse piatră. Dar răsunetul palmelor și pumnilor ce loveau pe Fiul au trezit-o…!
Privesc lumină albă și curată care scaldă fereastra îmbrăcată în cleștarul iernii și văd sângele Fiului care preschimbă cârmâzul și purpura păcatului în albul zăpezii. Ce caldă e lumina iertării…!
De pe paginile Scripturii Sfinte, din inima ce bate, din lumina revărsată în zori, din ritmul vieții ce pulsează, din toate se ridică o șoaptă din ce în ce mai puternică: Isaia 43:4 "…. ai preţ în ochii Mei, …. eşti preţuit şi te iubesc…’’
Cum aș putea să întorc spatele unei asemenea iubiri?
 Florin Ianovici

† Apel la rugăciune pentru pastorul Lazăr Gog!

Am aflat din surse de incredere ca fratele Lazar Gog a suferit miercuri, 31 decembrie 2014, un mini stroke (accident vascular), si este sub ingrijire medicala la un spital din Anaheim. Doctorii nu recomanda sa fie vizitat, dar in aceste momente este mare nevoie de rugaciunile sfintilor, ca Domnul Isus sa se atinga de el si sa-l vindece. Rugati-va pentru fratele nostru, pastorul Lazar Gog…
Sursa: Agnus Dei

Rev. Dr. Lazăr Gog - Magii şi Isus Christos (25 Decembrie 2014)


Vezi şi ultimele noutăţi în pagina
Lazăr Gog