După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 14 decembrie 2015

Viorel Iuga – Rugaţi-vă împreună cu mine pentru toţi membrii familiei Ţepeş

Nu ştim cine urmează!

Aseară am fost obosit şi m-am culcat puţin mai devreme. Dimineaţă m-am trezit tot devreme şi după ce am citit primele capitole din Apocalipsa, am deschis căsuţa poştală. Mi-au captat atenţia imediat mesajele ce îl aveau ca subiect pe Cristi Ţepeş. L-am cunoscut din anii liceului. Familia Ţepeş, a fost prima care m-a primit în casa lor când am ajuns la Iaşi. Ne-am rugat, am discutat, ne-am bucurat şi cred că am plâns împreună. 

Cu toate că distanţa intelectuală între mine şi ei era mare, relaţia a continuat şi s-a întărit. Slujirea ne-a dus în locuri diferite, dar inima a rămas împreună. Când am văzut dimineaţă în mesaje numele lui mă gândeam la multe, dar nu la plecarea lui. Zilele trecute mă ruga cineva să fac tot ce pot şi să intervin pentru ca fratele Cristi să revină la TVR cu emisiuni creştine. Nu mai este nevoie! Alergarea şi slujba lui pământească s-au sfârşit. 

Pentru că sunt doar câteva ore de când am citit Apocaipsa şi pentru că acolo L-am revăzut pe Domnul Isus viu şi în controlul tuturor lucrurilor, nu pot să comentez. Mâ închin în faţa deciziilor Sale, chiar dacă pe unele nu le înţeleg. 

Am înţeles însă că pot face ceva pentru familia care a rămas. Ştiu că mulţi din cei care citiţi acest mesaj îmi sunteţi prieteni, fraţi şi că vă rugaţi pentru mine. Vă mulţumesc frumos. Astăzi, vă rog frumos să vă rugaţi împreună cu mine pentru toţi membrii familiei Ţepeş. Mângâierea noastră constă în faptul că Dumnezeu ştie şi poate să se ocupe de fiecare în parte. Binecuvântat să fie El şi în împrejurările acestea!

Ps. Ar putea fi plecarea lui Cristi un prilej de cercetare personală? Suntem pregătiţi pentru întâlnirea cu Dumnezeul nostru? Dragilor, să folosim harul divin pentru o trăire sfântă şi o slujire eficientă, deoarece nu ştim cine urmează...
Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.