După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 25 decembrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Dragi frați și surori,

            Mulțumim mult pentru rugăciuni și sprijin. Știm că și dumneavoastră sunteți ocupați cu sărbătorile, însă dorim să vă mulțumim că nu ne-ați uitat. Domnul să vă răsplătească dărniciile, dragostea și păsarea față de noi și de cei care au nevoie să-L cunoască pe Mântuitorul.

         În e-mailul precedent vă rugam să mijlociți pentru două evenimente importante.

       Evanghelizarea de pe 19 decembrie, organizată de pastorul bisericuței noastre, în Kalimpong, a fost un eveniment binecuvântat. Au venit mulți oameni, cel puțin 60 de suflete. Nu au stat toți până la sfârșit, dar cei care au rămas au primit formulare în care și-au exprimat acordul să primească Evanghelia în inima lor și ne-au lăsat detalii prin care pot fi contactați sau vizitați. Șapte suflete au fost deschise și sperăm că vizitele vor fi făcute pentru a turna apă peste sămânța plantată în pământul inimii lor.

        Pe 21 decembrie am fost în Mali, unde știți că ne ocupăm de copilași și comunitatea de musulmani de acolo, am sărbătorit împreună cu copiii și cu unii dintre părinții acestora. Am jucat jocuri, am cântat cântece. Echipa a prezentat scenete, programe tematice și au explicat Evangheliei pe scurt.


           Echipa a pregătit hrană atât pentru copii cât și pentru părinți. La această sărbătoare ne-am dorit să participe toți părinții, însă au venit mai multe mame. Oricum, dragi frați și surori, știm bine cum este lucrarea în mijlocul musulmanilor, de aceea ne bucurăm că vedem clar că este o ușă deschisă de Domnul, pe care nimeni nu o poate închide. La sfârșit am dăruit copiilor hăinuțe și jucării de care s-au bucurat foarte tare. Nici nu am plecat de acolo, că au fugit în așa-zisele case, de unde au ieșit îmbrăcați cu hainuțele dăruite, ținând jucăriile în mână.

      Dăm slavă Domnului că am arătat dragostea lui Hristos și sperăm și ne rugăm ca inimile acestor oameni să fie inimi care să-L recunoască pe Hristos ca Fiu al lui Dumnezeu și săL accepte în inimile lor ca Domn și Mântuitor.

       Pe 24 decembrie dorim să sărbătorim Nașterea Domnului în familie, alături de prieteni. Vor veni sora mai mare a lui Uday și alte surori, dar și alți prieteni de familie necredincioși (toți sunt hindu). Dăm slavă Domnului pentru sora mai mare a lui Uday, care este înrădăcinată în religia ei, dar care a acceptat să vină și să-L sărbătorim pe Hristos. Ca să nu mai spunem că, la rugămintea lui Uday, a acceptat să pregătească tradiționalele selroti, un fel de gogoși, pe care le servim celor care vor cântă colinde. Este o mare schimbare având în vedere că, la început, când Uday a devenit creștin, nu a vorbit cu el timp de 3 ani. Dacă această soră Îl primește pe Domnul, atunci și surorile mai mici Îl vor primi pe Hristos în viața lor. Oricum, ce ne propunem este să lăsăm prezența lui Hristos să se manifeste în noi și prin noi. Ne dorim să simtă dragostea lui Hristos și să recunoască faptul că a fi creștin este cu totul altceva. Dacă Domnul ne dă și oportunitatea să-L mărturisim cu gura, ne bucurăm! Duhul Sfânt să lucreze!
          
       Vă rugăm mult să aduceți și acest eveniment înaintea Domnului. Vă urăm sarbători pline de har și de Hristos!  

        Cu drag, Uday și Silvia B!

Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007. După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.

E-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:

Banca BRD  RONRO98BRDE410SV70924254100 , EURRO45BRDE410SV92432154100

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.