După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 31 decembrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Elisei Popa, Mongolia

Dragi prieteni,

       Doresc să mulţumesc Domnului pentru tot harul şi bucuriile de care mi-a făcut parte cu ocazia acestor sărbători de iarnă. Domnul Isus mi-a oferit oportunităţi minunate de implicare şi am putut să transmitem mesajul Evangheliei în diferite moduri.

      Aşa cum v-am spus în ultima scrisoare de informare, am organizat proiectul de ajutorare a familiilor. Şapte familii şi patru studenţi au putut beneficia de alimente sau o sumă de 50 euro.

         Apoi am avut oportunitatea să slujesc împreună cu fratele Gambat (un prezbiter mongol, care ne ajuta în mai multe proiecte) la distribuirea a mai mult de patru mii de cadouri pentru copii.

       O altă lucrare minunată pe care Domnul ne-a daruit-o este serbarea de la Şcoala de Engleză. S-a făcut o scenetă despre naşterea Domnului Isus şi studenţii de la şcoală au participat având rolurile scenetei. Părinţii, fraţii sau bunicii studenţilor au participat la serbare şi au auzit mesajul Evangheliei.

    Conferinţa de tineret a fost, din nou, o binecuvântare. Mesajul Naşterii Domnului Isus a fost din nou vestit şi tinerii au ascultat despre „Adevărata Semnificaţie a Crăciunului”. Pentru mine aici, în Mongolia, fiecare zi este o provocare. Dumnezeu oferă multe oportunităţi de slujire, sămânţa este semănată şi rămâne ca noi să o udăm pe genunchi, iar Acela care este Veşnic va face să crească.

           Vă invit să vă implicaţi în această lucrare şi să vă rugaţi pentru oamenii din Mongolia care au auzit Evanghelia cu ocazia acestor sărbători.

       Pe 29 decembrie merg spre România pentru aproximativ două luni. Rugaţi-vă, de asemenea, ca Dumnezeu să binecuvânteze timpul din Romania şi să mă pazească la plecare şi la venire.

        Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă dea pacea, speranţa, credinţa şi iubirea pe care Împăratul le-a adus în lumea aceasta.
          

            Elisei Popa

Elisei Popa este membru în Biserica Penticostală „Maranata” din Pașcani. A absolvit Școala Biblică „Pacea” și, de asemenea, cursurile Școlii de Misiune Kairos. Dumnezeu i-a pus pe inimă lucrarea de misiune transculturală în anul 2012. El i-a îndrumat pașii spre Mongolia, unde s-a implicat în diferite proiecte. Prima călătorie misionară pe tărâmurile mongole a fost în 2014 și a slujit timp de două luni în taberele de evanghelizare din timpul verii. În iunie 2015 a pornit din nou spre această ţară pentru un termen mai lung.

Cont bancar:
Popa Elisei,
RO 50 BRDE 300 SV 20326173000
Deschis la Sucursala Prahova, Ploiești

Vezi şi alte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.