După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 5 decembrie 2015

Pastor Cristian Ionescu – Ce este Barnevernet: un program sinistru de sevicii sociale, afacere sau conspirație?

Sau… toate la un loc! Concluziile la care am ajuns în aceste zile în urma conversațiilor pe care le-am avut cu zeci de persoane din Norvegia – pastori, politicieni, victime, cetățeni, imigranți – m-au îngrozit pur și simplu.
Se pare că avem de-a face cu un sistem sinistru de demolare a instituțiilor și valorilor creștine, o fabrică de acaparare a copiilor care stă la baza unei afaceri foarte profitabile și, în cele din urmă, inevitabil, o conspirație de proporții mult mai vaste, pentru care Barnevernet și Norvegia sunt un laborator de experimente.
Autopsia acestui sistem îi dovedește apetitul pentru copii și bani. Argumentele pe care le folosește, metodele prin care le fabrică și autoritatea nelimitată pe care o are, toate acestea sunt indicii ale unei puteri imense care îi ține spatele odiosului Barnevernet. Copiii sunt în acelaș timp marfa aducătoare de bani și câmpul ideologic de luptă pentru o nouă ordine mondială, dezlegată de restricțiile morale tributare creștinismului practicant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.