După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 31 decembrie 2015

NapocaNews.ro: Norvegia nu ştie nimic de cazul Bodnariu! Ziariştii lor tac corupţi!

Gândiţi-vă că ar fi copiii voştri! Presa şi Barnevernetul norvegian trebuie să afle că ei nu sunt singuri!Se pare că în Norvegia este linişte si nimeni nu stie nimic despre drama familiei Bodnariu. Doar noi între noi, o mică parte dintre romani, din tară şi diapora, cunoaştem lucrurile.
Am trimis mail-uri şi scrisori (felicitari de Craciun) la autorităţi. Am facut proteste în tară si străinatate. Dar Norvegia actionând ca un stat totalitar, care îşi rezervă dreptul de a controla viaţa familiei şi a decide ce este mai bine pentru copii, face totul pentru a ascunde lucrurile. Statul a creat Banevernetul căruia ia dat puteri absolute, iar această putere absolută corupe întotdeauna. Presa într-un astfel de stat (care posedă mulţi bani datorită rezervelor de petrol) este şi ea controlată prin puternică sponsorizare.
Norvegienii amagiţi de bunastarea lor, nu văd (şi nici nu ar recunoaşte) că ei sunt doar nişte pioni controlaţi să acţioneze „corect politic”, fără libertate de gândire, care trăiesc sub imperiul fricii şi de aceea acceptă toate aberaţiile gândirii seculariste, ateiste. Ei nu protestează nici cand proprii lor copiii sunt abuzaţi şi folosiţi pentru parade gay, lucru care le distuge inocenţa şi le perverteşte mintea. Tac de parcă” poliţia gandirii” orweliene ia îngenunchiat pe toţi şi nu îi interesează nimic decât propria bunăstare materială. Decât în confortul material al Norvegiei, mai bine mai sărac şi liber!

Un prieten care locuieste in Norvegia afirma aseară (28 decembrie 2015):
„In presa norvegiana nu scrie nimic concret despre acest caz. Doar pe cateva bloguri am gasit ceva si in ziarul crestin Dagen, care de fapt neaga ca copiii ar fi luati pe motive de indoctrinare religioasa. Asteptam si noi o reactie din partea lor, dar din nefericire sunt silentiosi”.
Continuarea pe www.napocanews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.