După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 31 decembrie 2015

Ionel Tuțac – Doamne, ce vrei sã fac (în 2016)?

Începutul de an reprezintã o ocazie pentru fiecare dintre noi de a pune întrebãri cu privire la viitor. Oare, ce surprize vom avea în noul an? Ce eșecuri vom experimenta și ce succese vom dobândi? Cu ce probleme se va confrunta omenirea în zilele care urmeazã și ce tragedii vor mai avea loc pe pãmânt?

Toate aceste întrebãri, și altele asemenea lor, frãmântã mintea umanã la început de an, dar ele nu sunt întrebãrile cele mai importante pe care ar trebui sa și le punã fiecare crestin.

Cea mai importantã întrebare, pe care ar trebui sã ne-o punem fiecare dintre noi, încã din primele minute ale noului an, este întrebarea pe care i-a pus-o Saul din Tars, pe drumul Damascului, Fiului lui Dumnezeu: "Doamne, ce vrei sã fac?"

Surprins de întâlnirea cu biruitorul morții, Saul a cãzut la pãmânt si tremurând de fricã a înteles cã traiectoria vieții lui se va schimba radical. Și odată cu schimbarea statutului, din prigonitor în apologet, se vor schimba și prioritãțile vieții.

Rãspunsul lui Dumnezeu nu a întârziat sã aparã: "Pavele, nu-i mai prigoni pe urmasii mei! Fi receptiv la vocea Mea! Îndeletnicește-te cu postul si rugãciunea. Dã voie Duhului Sfânt sã lucreze în viața ta! Ascultã-l pe Anania, cã are mai multã experiențã ca tine! Acceptã botezul credinței! Prețuiește legãtura frãteascã cu credincioșii din Damasc! Nu te teme de iudei! Predicã Evanghelia cu curaj, folosind orice oportunitate! Dovedește-le evreilor cã Isus este Mesia! Investește în alții! Planteazã noi biserici în întreg Imperiul Roman! Du-te la Atena, Corint, Roma! Nu te teme de Cezar! Scrie epistole fiecărei biserici! Nu te teme de moarte, chiar dacã vei ajunge în închisoare!"

Și Pavel a înteles ce trebuie sã facã. Si-a cãutat colaboratori și a strãbãtut întreg Imperiul Roman vestind Evanghelia, plantând noi biserici si scriind epistole prin care bisericile sã fie întãrite si corectate, atunci când era cazul. O întrebare corect pusã, însotitã de disponibilitatea de a sta la îndemâna Duhului Sfânt a fãcut din cel mai aprig dușman al creștinismului cel mai eficient evanghelist al primului veac.

Întrebarea pe care si-a pus-o Pavel pe drumul Damascului este întrebarea la care ar trebui sã mediteze fiecare om care l-a întâlnit personal pe Isus. La început de an, o astfel de întrebare este imperios necesarã pentru fiecare dintre noi.

"Doamne, ce vrei sã fac în 2016?" Dacã te vei opri puțin din alergarea buimacã ce caracterizeazã fiinta umanã la acest început de mileniu, vei afla rãspunsul corect. Fie cã rãspunsul va veni direct de la Dumnezeu, fie cã va veni prin "Anania", el te va ajuta sã înțelegi prioritãtile tale în 2016. Iar acestea cu siguranțã ar trebui să fie: " Cautã mai întâi Împãrãția lui Dumnezeu si neprihãnirea Lui și toate aceste lucruri ți se vor da pe deasupra." 

Ionel Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.