După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 9 decembrie 2015

† Daniel Bodnariu – Pichetări la ambasadele Norvegiei din mai multe state ale Europei, din America și din România

Va multumim pentru sustinerea dumneavoastra in rugaciune si post si in toate demersurile pe care le-am facut pana acum legat de petitie si mailuri trimise la autoritati!

In acest rastimp am evaluat si posibilitatea unor pichetari la ambasadele Norvegiei din mai multe state ale Europei, din America si din Romania.

Va multumim pentru disponibilitatea aratata in acest sens si va anuntam in timp util despre acest demers, vrem sa fie organizat, legal, pasnic si totodata o marturie pentru lume.


In acest sens va anunt ca ne organizam si va anuntam din timp! Din cate vad exista si initiative individuale de protest, va anunt pe aceasta cale, ca familia NU a stabilit inca o data si o ora pentru pichetare pentru Bucuresti si orice alta initiativa este independenta de vointa noastra.

In momentul in care avem aprobarile necesare pentru Bucuresti va anuntam pe aceasta pagina a FAMILIEI, pe RVE si pe mailuri!
 Daniel Bodnariu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.