După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 21 decembrie 2015

AGERPRES: Slovenia: Căsătoria între persoanele de același sex, respinsă prin referendum cu peste 60% din voturi

Slovenii au respins duminică cu peste 60% din voturi, în cadrul unui referendum cu o mobilizare scăzută a alegătorilor, legea care autoriza căsătoria între persoanele de același sex adoptată de deputații acestei țări în martie, potrivit rezultatelor aproape finale date publicității de comisia electorală, relatează AFP.

Cei care se opune căsătoriei homosexuale, inițiatorii referendumului, au obținut 63,12% din voturi după numărarea a 96% dintre buletine, în timp ce susținătorii legii au beneficiat de voturile a 36,88% dintre participanții la scrutin. Numai 35,65% dintre alegători au participat la referendum, ceea ce nu a împiedicat realizarea cvorumului necesar pentru validare.

Cei care se opuneau legii trebuiau să mobilizeze cel puțin 342.000 de alegători, dintr-un total de 1,7 milioane. Ei au reușit, conform informațiilor disponibile în acest stadiu, să mobilizeze 370.000 de votanți.

Slovenia este prima țară din fostul bloc comunist care a adoptat o lege care autoriza căsătoria între persoanele de același sex.
Continuarea pe www.agerpres.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.