După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 30 decembrie 2015

Adevărul.ro: Tot mai mulţi evrei părăsesc Europa

Din cauza sentimentului de insecuritate şi atacurilor antisemite, din ultima vreme, un număr tot mai mare de evrei pleacă din ţările de origine, chir şi din Europa, pentru a se stabili în Israel. Statisticile din 2015 indică o creştere-record a numărului evreilor francezi care au decis să se mute în Israel.

În 2015 aproximativ 30.000 de evrei din lumea întreagă au venit în Israel pentru a face "aliyah", altfel spus pentru a se stabili în patria străbunilor.  

Cei mai mulţi provin din Europa, unde sentimentul de insecuritate, mai ales în centrul bătrânului continent, a avut un rol determinat pentru luarea deciziei.  

La nivel global, potrivit statisticilor, au venit în număr mare evrei din Franţa, Republica Moldova, Turcia, Ucraina, Ungaria, Venezuela şi din alte ţări.

Citeste mai mult: adev.ro/o064l0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.