După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 14 noiembrie 2015

UCDR: Comunicat de presă

Uniunea Creștin Democrată din România: 
condoleanțe poporului francez!
  • UCDR condamnă actele de violență și teroare petrecute vineri seara, 13 noiembrie (a.c.), la Paris.
  • Aceste acte de ură nu trebuie să devină un prilej de radicalizare și propagare pentru și mai multă ură bazată pe diferențe religioase, rasiale sau culturale, pentru niciuna din comunitățile afectate.
Cluj-Napoca, 14 noiembrie 2015: Uniunea Creștin Democrată din România (UCDR), formațiune fondată pe morala creștină, deplânge tragediile petrecute vineri seara, 13 noiembrie (a.c.), la Paris. 
“Rugăciunile noastre personale se îndreaptă spre familiile celor uciși și spre poporul francez. Condamnăm ferm aceste acte de violență și teroare petrecute vineri seara la Paris. Ca formațiune politică, facem un apel la rațiune, în speranța ca situația să nu degenereze în violențe spontane, indiferent de motivația acestora.” Valentin Licxandru, președinte UCDR.

Uniunea Creștin Democrată din România speră că aceste acte teroriste vor fi administrate ferm, dar în așa fel încât nu vor limita libertatea individuală, nici măcar temporară și că arabii pașnici din Franța sau alte nații, se vor putea bucura de ceea ce definește Franța: libertate, egalitate, fraternitate.
UCDR cheamă poporul român și Uniunea Europeană la o atitudine adânc ancorată în identitatea și valorile creștine: iubirea de Dumnezeu, manifestată prin iubirea aproapelui și respectul față de creație.
Biroul de presă UCDR.
Date de contact:
Uniunea Creștin Democrată din România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.