După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 25 noiembrie 2015

Pastor Pierre Clement – Avem un şarpe în mijlocul grădinii

Astăzi, aşadar, trebuie să ne gândim la teroare.

Am avut multe de vorbit despre suferinţă şi rău, despre boală şi moarte. Acum trebuie să mergem chiar mai departe. Trebuie să ne gândim la teroare şi groază într-o lume extrem de periculoasă. Predicatorii, teologii şi în cele din urmă chiar şi noi urmează să ne confruntăm, în gândurile noastre, în scrierile noastre şi în vorbirea noastră, cu realitatea terorismului. Poate ar trebui să ne punem problema că rugăciunile noastre, proiectele noastre şi mesajul nostru vor fi respinse în mod inevitabil în tăgăduirea ce ne aşteaptă. Terorismul este o realitate cu care în aceste momente cu toţii învăţăm să trăim şi să murim. Cine şi-ar fi imaginat acum câţiva ani că gândurile noastre de acum vor fi marcate de această realitate? Adesea am fost atât de preocupaţi de tot felul de dispute încât nu am văzut „elefantul din cameră”...şarpele din mijlocul grădinii.

Cele două teme care îşi au originea în Geneza: viaţa şi moartea, stau astăzi în faţa noastră.

Violenţa teroristă a unui proiect militar-politic, cu un pretext religios împotriva societăţilor deschise şi democratice, ne hărăzeşte un proiect al morţii. Ce poziţie trebuie să adoptăm noi atunci când mergem din casă în casă cu Evanghelia, pentru a nu trăda mesajul ei dătător de viaţă, o viaţă veşnică şi plină de putere?

Şi pentru că vorbim despre comportament, trebuie să deschidem Evanghelia şi să fim solidari. Problema din Geneza nu se limitează la motivul pentru care suntem şocaţi atunci când ne confruntăm cu ispitirea din partea celui rău: ea conduce spre o înfrăţire dobândită nu prin Cain şi Abel, ci bazată pe Isus Cristos.

Franţa, astăzi şi încă multe luni, va fi sub domnia „stării de urgenţă” pe întreg teritoriul. Aceasta implică o schimbare de ritm şi urmarea unei  strategii adecvate pentru orice proiect de evanghelizare al Every Home for Christ în Franţa, Belgia şi Europa. De aceea, echipa noastră din Franța cere ajutorul vostru în rugăciune făcută cu credinţă.

Pastor Pierre Clement

Președinte Every Home for Christ Europa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.