După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 28 noiembrie 2015

ActiveNews: Nu vor să ofenseze alte religii! În câteva școli italiene s-au interzis colindele și crucifixurile

Un scandal care mocnește la foc mic a izbucnit în aceste zile, înainte de Sărbătoarea Nașterii Domnului, în Italia. În unele școli italiene, direcțiunea a decis să impună linia laică și să renunțe la simbolurile creștine ale sărbătorii.

Scandalurile se țin lanț în școlile din Peninsulă. După ce zilele trecute presa scria despre decizia unei școli de a nu-i mai lăsa pe elevi să cânte celebrul "Adeste Fideles", colind renumit în Occident, ieri conducerea unei alte instituții de învățâmânt din Milano a hotârât să anuleze Concertul de Crăciun și să dea jos Crucifixul.

Cei care s-au revoltat au fost părinții. Ei i-au acuzat pe șefii Institului Garofani di Rozzano din Milano, o școală publică, de faptul că anulează "Sărbătoarea Nașterii Domnului". În fiecare an, aici se ținea un concret de Crăciun, la care luau parte copiii și profesorii, cântând colinde și imnuri dedicate acestei sărbători, scrie ziarul Il Giornale.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.