După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 4 noiembrie 2015

ActiveNews: Mesaj către "puterile întunericului" între lumănările pentru victimele tragediei

O mare de oameni s-a dus să depună o floare sau o candelă la locul unde s-a produs tragedia de vineri seară, în urma căreia 32 de persoane și-au pierdut viața și alte 137 sunt rănite.
Printre cei care s-au dus să omagieze victimele se află însă și persoane dubioase.Astfel, fotoreporterii Mediafax au surprins un cadru în care se poate observa, cum în mijlocul candelelor, este un mic tricou, pe care sunt scrise cuvintele: "In the dark side we trust" (Ne încredem în puterea întunericului), precum și cifrele 666.
Propoziția este o parafrază a celebrului motto american "In God we trust"( Ne punem încrederea în Dumnezeu), iar cifra 666 este considerată, în creștinism, ca aparținând diavolului. 
Mesajul postat în fața clubului intră în contradicție cu apelul Sf. Ap.Pavel către creștini referitor la puterile întunericului:
Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.