După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 21 octombrie 2015

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Pace,

      Pe 16 octombrie am fost cu o parte a echipei noastre în Haldibari, zonă în care Pranish face lucrare. Am fost împreună cu el să predicăm în două zone: Manikganj şi Poschimpara (lângă casa lui). În Manikganj am predicat hinduşilor şi în Poschimpara musulmanilor. Între aceste două programe am avut partăşie cu Pranish şi alţi fraţi din Haldibari. E perioada de închinare la idoli cu pregătiri în acest sens în toate satele hinduse, deoarece se apropie „sărbatoarea”.
    Rugaţi-vă pentru familia lui Pranish. Din diferite motive, soţiei lui Pranish nu-i place să stea în Haldibari. Aşa că Pranish trebuie să o viziteze pe Rozy (soţia lui) în Jalpaiguri.
     Atzinto a revenit la credinţă şi acum face lucrare în Haldibari. Fie ca Dumnezeu să-l ocrotească!
     Rugaţi-vă pentru Gautam, un frate căruia îi place să cânte, pentru vindecarea problemelor cu urechea.
     Ajay este un frate din Uttar Pradesh, care L-a primit pe Domnul Isus în Haldibari. Familiile acestor fraţi nu sunt creştine.
  Rugaţi-vă şi pentru cei doi băieţi care stau în Haldibari. Simt că nu i-aş mai ţine acolo pentru că nu au primit o îngrijire potrivită.
    Mulţumim tuturor celor care ne păstrează în rugăciuni.
            Daniel 


Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.