După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 28 octombrie 2015

Reputată cercetătoare, astronom și fizician, de la ateism la credința în Isus Hristos

O reputata cercetatoare, astronom si astrofizician, a renuntat la ateism si a imbratisat credinta in Isus Hristos, dupa ce a inteles ca Universul si toate minunile lui sunt creatia lui Dumnezeu.
Sarah Salviander, a dispretuit crestinismul inca de la o varsta frageda, astfel incat nu a vrut sa cunoasca nimic despre credinta crestina, pana cand dovezile stiintifice pe care le-a acumulat in urma cercetarilor, au convins-o ca trebuie sa existe un Creator a tot ceea ce se afla in Univers, relateaza sixdayscience.com.
Ea marturiseste ca parintii sai erau atei, care i-au spus ca Dumnezeu nu exista, asa incat tot timpul a fost invatata sa creada ca „crestinismul este pentru oamenii slabi”.

„Crestinismul este pentru oamenii slabi”

Nici cand a urmat studiile universitare, Sarah nu a gasit raspunsuri la intrebarile existentiale si nici la problemele majore ale societatii. Ea nu intelegea deloc de ce oamenii sunt atat de nemultumiti in viata.
Mai tarziu, ea a ales sa urmeze specializarea in Fizica si Matematica. In acest moment, in campus, ea a cunoscut colegi crestini cu care s-a imprietenit. Pentru prima data in viata mea am intalnit crestini. Ei erau veseli, fericiti, inteligenti si am constatat ca si profesorii ii admirau pe acesti crestini”, a declarat Sarah.

Ea si alti colegi au primit o bursa pentru a studia nasterea Universului. „Experienta aceasta de a studia Universul si nasterea lui a fost atat de minunata, incat am comparat acest lucru cu ceea ce ne spune Psalmul 19: Cerurile spun slava lui Dumnezeu, si intinderea lor vesteste lucrarea mainilor Lui. Atunci am realizat pentru intaia oara in viata mea ca de fapt Dumnezeu exista si ca notiunea de creator nu era doar o notiune filosofica banala asa cum crezusem pana atunci”.

Un episod dureros din viata ei a fost moartea copilului in varsta de numai sase luni

Am fost foarte trista si eram foarte dezamagita, dar am avut o viziune. Am vazut un copil in bratele primitoare ale Tatalui Sau ceresc. Doar atunci am gasit pacea, a declarat Sarah. Ea si familia ei au depasit toate obstacolele si acum impartasesc tuturor experienta lor de viata si credinta ca Dumnezeu exista si actioneaza in viata oamenilor.
Sarah Salviander este in prezent lector universitar si cercetator, si impreuna cu sotul sau, arata lumii intregi ca poate fi atat om de stiinta cat si crestin in acelasi timp, datorita experientei sale cu Dumnezeu, care este alaturi de noi intotdeauna atunci cand avem nevoie de el.
Sursa: AcontecerCristiano   Traducere: www.afirmativ.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.