După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 12 octombrie 2015

Florin Ianovici – Vera

Credința este puterea pe care Dumnezeu a lăsat-o ca să putem îndura greutățile vieții. Și în cazul Verei, greutățile sunt mari: de ani de zile se luptă cu cancerul.

Este adevărat că boala i-a adus neputință în trup, dar la fel de adevărat este faptul că sufletul ei nu a putut fi îngenuncheat. Credința aduce multe miracole în viața credinciosului, dar nicio minune nu e mai mare ca aceea de a rămâne senin și încrezător în Dumnezeu chiar atunci când viața este foarte dificilă.

Vera respiră greu, dar fiecare cuvânt rostit este o chemare la credință și o lecție despre cum poți trăi cu demnitate. Suferința în sine nu are nimic glorios, dar atunci când suferința întălnește credința, atunci totul devine ceresc. Și Vera este un om ceresc.

Evanghelia rostită de la amvon este semnul harului de a trăi într-o țară liberă. Evanghelia rostită de pe un pat de suferință este semnul unei vieți aflată sub domnia Împăratului Isus Hristos. Și Vera are ca Domn pe Hristos. Toți cei din jurul ei au fost chemați să afle despre dragostea ce s-a lăsat răstignită pe Golgota pentru ca noi să găsim pacea iertării.

Zilele Verei sunt lungi deși nu știm căte au mai rămas. Dar ceea ce știu este că un suflet uriaș este sufletul unde locuiește credința. Am întâlnit un om cu suflet mare pentru care mă rog ca Dumnezeu să îl mai țină o vreme de dragul celor care încă nu au pășit pe calea credinței.

Deși afară plouă și vremea este mohorâtă, deși e o zi de luni, am învățat de la Vera că poți fi biruitor, prin credință, indiferent de greutățile și necazurile din viață. Mulțumesc Vera pentru zâmbetul tău cald și senin.

Fiți recunoscători lui Dumnezeu pentu sănătate și pentru păinea de pe masă și rugați-vă să fim credincioși Domnului totdeauna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.