După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 26 septembrie 2015

Pastor Ovidiu Petric – Papa n-a rostit numele ISUS în Congresul American

Data de 24 Septembrie 2015 intra in istoria Congresului Statelor Unite ale Americii, care a primit pentru prima data vizita unui Papa de la Roma si caruia i s-a oferit privilegiul de a ține un discurs in fața camerelor reunite ale forului legislativ suprem al celei mai puternice țări de pe glob.

Papa Francisc a vorbit despre multe aspecte sociale, morale si chiar economice importante. A adus in discuție problema dureroasa a emigrației, a militat pentru abolirea pedepsei cu moartea, a condamnat dur comertul cu arme, a facut referire la nevoia unei legislatii puternice in favoarea mediului înconjurator. Un lucru insa n-a facut. Pe întreg parcursul discursului acesta a refuzat in mod intenționat sa mentioneze numele lui Isus Cristos.

Nu stiu daca Cristos ar fi vorbit despre poluare daca ar fi trăit in zilele noastre. Poate ar fi vorbit. Nu stiu daca Cristos ar fi vorbit despre încălzirea globală sau despre alte lucruri care macină omenirea si dau apa la moara presei si un material cu bogat capital electoral politicienilor. Nu stiu daca ar fi vorbit despre avorturi, ura inter-rasiala si despre căsătoriile de acelasi sex, dar un lucru stiu sigur: Cristos ar fi vorbit despre propria persoana, ceea ce a si facut inaintea "parlamentului" evreiesc numit Sanhedrin (format din nimic altceva decat niste politicieni religiosi ce se îmbogățeau pe spatele unui Dumnezeu îndelung răbdător si pe sudoarea exploatării unui popor ținut in ignoranta departe de Scripturi, care vorbeau atat de clar de Cristos). Cristos a vorbit despre propria persoana si inaintea celui mai înalt reprezentant al Romei, inaintea lui Pilat in momentul cel mai tensionat al vieții Sale pe pământ.

 Nimic nu este mai tragic decat sa-l vezi pe cel numit "vicarul (înlocuitorul) lui Cristos pe pământ" lepadandu-se de Cel pe care trebuia sa il reprezinte cu toata autoritatea si îndrăzneala si pronuntandu-i numele fara nici o ezitare. Din păcate nu s-a intamplat asa ceva.

In discursul istoric al Papei de miercuri in fata celui mai puternic for legislativ de pe pământ, din cele 3.404 cuvinte ce i-au alcătuit discursul, doar 75 de cuvinte au facut referire la avort si viata de familie.

Avem de a face cu un Papa ce tine mai mult la popularitate personala decat la moralitatea pastorala si Scripturala care va trage dupa sine întreaga instituție pe care o conduce, conform previziunilor specialiștilor care au dedus clar semnalele transmise de cel ce vrea sa para umil, dar care accepta fara probleme titulatura de Pontifex Maximus - Suveran Pontif.


Pastor Ovidiu Petric

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.