După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 24 septembrie 2015

Florin Ianovici – Jurnal de misiune: Danemarca și Suedia

Dacă nu îl ai pe Dumnezeu ca Tată, atunci nu ai nici biserica ca mamă. Fie că este Suedia sau Danemarca dragostea de Dumnezeu ne adună, ne face să vorbim aceiași limbă duhovnicească și să alergăm pe același drum al credinței.

Împreună cu Alin Jivan am slujit sâmbătă în Sonderborg unde am cunoscut pe Ovidiu și Sorina Gerbacea care ne-au găzduit cu așa multă dragoste. Ovidiu se ocupă de biserică și are dorința vie ca, alături de tinerii extraordinari ai bisericii, să cheme la pocăință pe românii ce nu îl cunosc pe Hristos. Dumnezeu să le dea putere.


Duminică dimineață am slujit în Biserica Penticostală Română din Hässleholm, Suedia, care este păstorită de un prieten drag, Daniel Bora. Dumnezeu a turnat har și multe inimii au fost mișcate.

Duminică seara am slujit în biserica penticostală din Copenhaga, unde a avut loc un serviciu divin de evanghelizare. Biserica a fost, spre bucuria noastră, arhiplină ceea ce este neobișnuit pentru Danemarca. A fost o seară extraordinară în care multe suflete s-au predat lui Dumnezeu. Mulțumim lui Beniamin Tecșa, conducătorul bisericii pentru dragostea sa.

Cine e ca Dumnezeul nostru? A Lui să fie toată slava.

Mulțumim pentru susținerea prin rugăciuni.
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.