După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 24 septembrie 2015

Billy Graham – Fă tot ce se poate pentru a menține contactul cu biserica ta!

Cunoscutul evanghelist Billy Graham a primit recent o scrisoare in care i se cerea un raspuns la intrebarea: „Ce trebuie sa fac daca nu mai pot fi activ si nu pot participa fizic in biserica mea?" Graham i-a raspuns: "Faceti tot ceea ce puteti pentru a ramane conectati." 
Iata raspunsul evanghelistului pe larg la scrisoarea trimisa de catre RL.

Stimate Billy Graham, sunt o persoana in varsta, cu probleme de sanatate si imi este tot mai dificil sa particip la serviciul divin saptamanal din biserica. Fac un lucru gresit daca privesc la TV serviciul de inchinare al bisericii? Mi-e dor sa imi vad fratii, dar este foarte dificil pentru mine sa ajung la biserica acum, mai ales ca am renuntat sa conduc masina. – RL

Stimate RL, Dumnezeu cunoaste problemele tale si stie ca nu mai poti sa faci ceea ce altadata faceai. (De altfel, eu te felicit pentru ca ai realizat ca e mai intelept sa renunti la condusul masinii. Sunt sigur ca a fost o decizie dificila, dar a fost cea corecta).

Cu toate acestea fii recunoscator, ca nu esti complet izolat de biserica, pentru ca ai posibilitatea sa te inchini cu fratii prin intermediul televiziunii si poti auzi Cuvantul lui Dumnezeu asa cum este predicat. Biblia spune despre Cuvantul lui Dumnezeu ca nu este limitat de distanta sau se limiteaza doar la o cladire.

„Caci Cuvantul lui Dumnezeu este viu si lucrator, mai taietor decat orice sabie cu doua taisuri: patrunde pana acolo ca desparte sufletul si duhul, incheieturile si maduva, judeca simtirile si gandurile inimii.” (Evrei 4:12)

In acelasi timp, te indemn sa faci tot ce se poate pentru a mentine contactul cu biserica in care te inchini. Trimite pastorului un mesaj, in care sa explici de ce nu mergi la fel de des ca altadata si invita-l sa faca o vizita la domiciliu. In plus, trebuie sa tii contact cu fratii din adunare si ei sa stie ca te rogi pentru ei.

In cele din urma, inima si mintea sa lucreze pentru Hristos si sa-I multumim pentru speranta pe care ne-a dat-o de a petrece impreuna vesnicia, mentioneaza The Kansas City Star.

Uneori, mi-e teama ca persoanele in varsta devin prea absorbite de problemele cu care se confrunta. Nu lasa sa se intample acest lucru cu tine, si nu te gandi la lucrurile de pe pamantul efemer ci la lucrurile de sus, acolo unde este Hristos: „(…) sa umblati dupa lucrurile de sus, unde Hristos sade la dreapta lui Dumnezeu. Ganditi-va la lucrurile de sus, nu la cele de pe pamant. (Coloseni 3: 1).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.